Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Fremtidens HR

CfL
4 dage
Åben uddannelse
København
15.295 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Bliv skarp på HR's fremtidige funktion

Som deltager på 'Fremtidens værdiskabende HR-funktion' får du overblik over nogle af de strømninger i samfund, erhvervsliv og organisationsformer, der foregår omkring os netop nu, og relevante bud på, hvordan fremtidens organisationer er indrettet.

På forløbet ser vi på den eksisterende HR-funktions værdiskabelse, men vi tager også fingeren ud af navlen og undersøger de forhold og fænomener, der er betingende for HR’s fremtidige arbejdsområder.

Gennem en kombination af oplæg, gruppearbejde, individuelle assessments af egen organisation og fælles debatter udvikles din visionære muskel og evne til at opfange signalet fra fremtiden.

Helt konkret får du en skærpet fornemmelse af, hvad der fremover kræves af dig og dine kolleger i HR som funktion, og du blive klædt på til at igangsætte de forandringer, der er nødvendige for at HR kan levere værdi – også i fremtiden.

Pris

Om udbyderen

CfL - Bedre ledere, bedre resultater

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Fremtidens HR

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.