Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Evne- og færdighedspakken

CfL
2 dage
Kursus
København, Århus
9.600 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Evne- og færdighedspakken (EFP)

Evne- og færdighedspakken (EFP) - bliv certificeret til anvendelse af evnetest

CfLs evne- og færdighedsprøver sikrer, at jeres kandidater har de fornødne evner/færdigheder til at håndtere udfordringerne i jobbet.

Evnetest har vist sig at være meget betydningsfulde i forhold til at kunne forudsige fremtidig jobsucces inden for stort set alle jobtyper. Herudover kan færdigheder inden for læsning, skrivning og/eller talbehandling være en forudsætning for at kunne løfte arbejdsopgaverne.

Formål med kurset

Du får forståelse for, hvordan testscorer beregnes, og får et grundigt indblik i, hvordan den enkelte test er opbygget og hvordan, og i hvilke sammenhænge, testen anvendes. Du får intensiv træning i mindre grupper og lærer at strukturere og gennemføre tilbagemeldinger.

Forudsætninger for deltagelse på kurset

Du kan få adgang til at anvende evne- og færdigstests ved at gennemføre et certificeringskursus på 2 dage. På kurset lærer du om de forskellige typer af test, og du får både en praktisk og teoretisk gennemgang af evne- og færdighedstestene.

Det er en forudsætning for deltagelse i certificeringskurset, at du forinden har gennemført og bestået kursetErhvervsrettet Testninghos CfL, medmindre du allerede har bestået et grundkursus i test fra Hogrefe Psykologisk Forlag, SHL eller Cubiks.

Målgruppe

Værktøjet og kurset henvender sig til alle medarbejdere og HR-konsulenter, som arbejder professionelt med team-, lederudvikling og grupper.

Pris

Om udbyderen

CfL - Bedre ledere, bedre resultater

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Evne- og færdighedspakken

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: