Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bidrag til Bedømmelse

CfL
3 dage
Kursus
København
16.900 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Bidrag til Bedømmelse (BTB)

Bidrag til Bedømmelse - lær at anvende BTB personlighedstest til rekruttering 

Bidrag til Bedømmelse giver en nuanceret indsigt i jeres kandidaters motivation, drive, opgaveløsning, temperament og måde at samarbejde på.

På denne måde sikrer I et optimalt match til stillingen og vigtig viden om, hvilke personlighedstræk I eventuelt skal være opmærksomme på i forhold til den nyansatte kandidat.

Formål

Kurset certificerer dig i at anvende Bidrag til Bedømmelse. På kurset lærer du baggrunden for testen, hvordan du læser testprofiler og holder tilbagemeldingssamtaler. Derudover bliver du præsenteret for, hvordan du kan bruge værktøjet i rekruttering.

Kursets forløb

Du skal gennemføre et certificeringskursus på 2 + 1 dag. Mellem anden og tredje kursusdag skal du i en periode på 4-6 uger gennemføre 5 træningssamtaler, når det passer dig. På den tredje kursusdag arbejder I med erfaringsudveksling, fælles tolkningsøvelser samt yderligere træning af tilbagemelding. Efter endt kursus er du kvalificeret og certificeret til at anvende Bidrag til Bedømmelse.

Det er en forudsætning for deltagelse i certificeringskurset, at du forinden har gennemført og bestået kurset Erhvervsrettet Testninghos CfL, medmindre du allerede har bestået et grundkursus i test fra Hogrefe Psykologisk Forlag, SHL eller Cubiks.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til alle HR-konsulenter, rekrutteringskonsulenter og personalemedarbejdere, som arbejder professionelt med:

  • Personvurdering i forbindelse med rekruttering generelt
  • Rekruttering og/eller onboarding af ledere
  • Rekruttering og/eller onboarding af akademikere
  • Rekruttering og/eller onboarding af specialister
  • Rekruttering og/eller onboarding af funktionærer

Video

Pris

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bidrag til Bedømmelse
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Bidrag til Bedømmelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Margrete Larsen HR-direktør, VER...
CfL

“For at tilføre endnu mere kvalitet i rekrutteringsprocessen har vi valgt at supplere vores værktøjskasse med BTB for funktionærer og OTS for timelønnede. Og med stor accept i vores organisation!"

Læs mere
Gregers Pedersen, HR chef

Ved at anvende personlighedstesten BTB udviklet af CfL sikrer vi, at vi i samtalerne også får en viden om ansøgernes personlige kompetencer. 

Læs mere