Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adfærdsdesign i organisationer

CfL
Kursus
I hele landet, København
24.000 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Medarbejdernes opmærksomhed er en knap ressource, og der er hård konkurrence mellem diverse funktioner i en virksomhed for at få alle involveret i forandringer og projekter.

Så hvis HR-funktionen kan bidrage til at reducere antallet af opmærksomhedskrævende forandringer ved brug af adfærdsdesign, kan ressourcerne optimeres.

HR er i forvejen forandringsagenter, og vant til at designe og implementere store forandringer. Det er ofte ressourcekrævende og indebærer styregrupper, stakeholder-involvering, informations- og kommunikationskampagner og er et stort og vigtigt arbejde i at skabe inddragelse og ejerskab. Men nogle typer af forandringer implementeres mere elegant, hvis forandringsagenten har lavet forarbejde, indhentet stor forståelse for målgruppen og oversat forandringen til ønsket dagligdagsadfærd, og herved gjort det lettere at gøre det rigtige og/eller besværligt at gøre det ’man plejer’.

Pris

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Adfærdsdesign i organisationer

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.