2 dages Introduktion til metakognitiv terapi

CEKTOS, i København
Længde
2 dage
Pris
7.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
2 dage
Pris
7.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

2 dages Introduktion til metakognitiv terapi for voksne

Metakognitiv terapi er en helt ny retning indenfor psykologien, der på kort tid hjælper folk til at afhjælpe psykiske lidelser som for eksempel angst, depression, PTSD og OCD.

Metoden er også meget velegnet til at sikre, at personer, der står overfor en hård og udfordrende periode i deres liv, kan undgå at blive ramt af stress eller depression.

Teorien bag metakognitiv terapi

Terapien bygger på forskningen omkring et bestemt opmærksomhedssyndrom - det kognitive opmærksomgedssyndrom, KOS. Det består af bekymringer, grublerier og uhensigtsmæssige mestringsstrategier. KOS’en menes af være den primære årsag til psykiske lidelser og forskningen viser, at klienter får kontrol over KOS’en gennem cirka 8 til 10 timers metakognitiv terapi.

Dit udbytte af kurset

Kurset er en introduktion til metakognitiv terapi. Du vil blive præsenteret for teori, øvelser og video-demonstrationer, så du får et godt indblik i, hvordan du kan bruge metoden i din hverdag og med den målgruppe, du arbejder med. Herudover introduceres forskellige cases, skemaer og modeller, så du kan bruge din teoretiske viden i praksis.

Underviser på kurset

Det 2 dages introduktionskursus bliver undervist af Dr. Pia Callesen, der er uddannet specialistpsykolog og supervisor. Pia Callesen er desuden uddannet doktor ved Manchester University. Pia Callesen har en 2-årig metakognitiv certificeringsuddannelse fra Manchester. Hun har desuden modtaget flere års individuel supervision fra Professor Adrian Wells, der er manden bag metoden.  

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til personer med en 3-årig, eller længere, sundhedsfaglig eller klinisk uddannelse som ønsker at få en grundig uddannelse i klinisk praksis og evidensbaserede terapimetoder.

Nedenfor giver vi nogle eksempler på nogle af de uddannelser, som kan give optagelse:


Psykologer
: Som psykolog skal du tage denne uddannelse fordi du får en grundig klinisk uddannelse og supervision som vil give dig færdighedstræning og certificering indenfor den banebrydende nye evidensbaserede terapeutiske metode: Metakognitiv Terapi.

Læger: Med denne uddannelse i metakognitiv terapi får du en træning i en manualiseret og meget effektiv korttidsterapi. Som eksempelvis praktiserende læge, vil du opleve, at du selv kan afhjælpe stress, angst og depressioner hos dine patienter og at du dermed ikke længere kun har mulighed for at henvise disse patienter til medicinsk- eller terapeutisk behandling hos andre.

Sygeplejersker: Som sygeplejerske skal du håndtere mange mennesker i hverdagen. De fleste af disse står i livsændrende situationer og har ofte brug for en professionel som kan give en effektiv lindring af de mange og følelsesmæssigt påvirkende tanker som patienterne kan føle som dominerende og ukontrollable i øjeblikket.

Socialrådgiver: Socialrådgivere arbejder med mange mennesker i psykisk mistrivsel. I den metakognitive metode vil du finde konkrete værktøjer til din hverdag så du kan gøre en markant forskel for dine borgere og afhjælpe psykiske symptomer som står i vejen for uddannelses  - og jobmarkedet.

Certificerede psykoterapeuter: Hvis du allerede er psykoterapeut i en anden retning end den metakognitive vil du med denne uddannelse få en mulighed for at erhverve dig en helt ny værktøjskasse i dit daglige arbejde som psykoterapeut.

Pris

Det 2 dages introduktionskursus koster 7.000 kr. for begge dage. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om 2 dages Introduktion til metakognitiv terapi
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
CEKTOS
Amagerbrogade 114, 1
København

Meta-Kognitive terapiuddannelse og kurser hos CEKTOS

I CEKTOS har vi specialiseret os i metakognitiv terapi af psykiske lidelser hos børn, unge og voksne. Vi forsker i behandlingsmetoder, udgiver bøger, uddanner fagpersoner og behandler en bred vifte af klienter ved hjælp af metakognitiv terapi. Hos CEKTOS tilbyder vi den...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret