Vis finduddannelse.dk som: Mobile

HD2 Kontraktret og Udbud

CBS – HD
2 år
Diplomuddannelser
Frederiksberg, København
66.000 DKK Momsfri

HD2 Kontraktret og Udbud

Tag HD2 Kontraktret og Udbud på CBS og styrk din karriere

Vil du gerne kunne kombinere jura og økonomi på et højt niveau? Så er denne uddannelse relevant for dig! Uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker at oparbejde et kommercielt, værdiskabende og strategisk perspektiv på indgåelsen af aftaler.

Hvilke kompetencer får du på uddannelsen?

HD Kontraktret og Udbud klæder dig på til at kunne træffe kompetente beslutninger inden for kontraktindgåelser, tilbud, udbud, indkøb, administration og økonomistyring. Dette gælder både i den private og offentlige sektor indenfor B2B og B2C. Formålet er at optimere aftalerne, for at kunne realisere virksomhedens strategi. I det offentlige kan kontrakten også anvendes som et redskab til velfærdsmaksimering. Dette sker i et krydsfeltet mellem på den ene side udbuds- og kontraktret og på den anden side contract management. I den sammenhæng vil også betydningen af FN´s klimamål indgå.

Vi indgår og underskriver i dag kontrakter i stor stil, udsender/modtager tilbud, arbejder direkte eller indirekte med udbud og/eller indkøb. Vi gør det endda i så stort et omfang, at det ikke længere kun er jurister, der sidder med opgaverne. Det bliver tit og ofte en del af opgaveporteføljen uanset, hvad du arbejder med, også selvom du ikke nødvendigvis har de rette
kompetencer til at løfte opgaverne.

I løbet af uddannelsen bliver du i stand til at:

 • Indgå aftaler i tråd med din virksomheds strategi.

 • Sikre din virksomhed bedst muligt.

 • Forstå samspillet mellem jura og økonomi, hvilket gør at du kan træffe bedre beslutninger.
 • Forstå hvilke konsekvenser forskellige økonomiske og juridiske beslutninger får for den enkelte virksomhed eller organisation.

Hvordan gavner uddannelsen din virksomhed?

 • Din virksomhed oplever ikke kun værdien af din nytilegnede læring efter endt uddannelse, men løbende gennem hele uddannelsen.

 • Uddannelsen er praksisnær, og du kan inddrage din egen virksomhed som case i undervisningen. Det sikrer, at uddannelsen hele tiden er relevant i forhold til netop din virksomhed.

 • Du får tid til at fordybe dig i problemstillinger, der ikke altid er tid til at gå i dybden med på arbejdspladsen.

 • Din virksomhed kan løbende overlade mere ansvar til dig, fordi du tilegner dig nye kompetencer.

Uddannelsens fleksibilitet

HD2 Kontraktret og Udbud kan læses som enten et samlet forløb eller via. enkeltfagsløsningen. Læser du Kontraktret og Udbud som et samlet forløb, vil du følge et fastlagt uddannelsesforløb, der tager to år på deltid. Læser du uddannelsen via. enkeltfagsløsningen, kan du vælge at læse præcist de fag, som rammer dine behov. Med enkeltfag kan du skrue op eller ned for antallet af fag, når det passer dig, så det passer med job og familie.

CBS - Kvalitet og udvikling

CBS har et velrenommeret image i erhvervslivet, fordi vi de seneste mange år har leveret udfordrende og forskningsbaseret undervisning af høj kvalitet. CBS' mål er ikke blot at give dig de kompetencer, du har brug for i dag. HD skal også være fremsynet i forhold til morgendagens kompetencebehov. Derfor udvikler vi løbende HD-uddannelsens indhold og pædagogik, så vi sikrer os, at undervisningen sigter på de rette faglige kompetencer.

Pris

Pris per semester: 16.500 kr. - i alt for alle fire semestre: 66.000 kr.

Prisen for HD uddannelsen dækker:

 • Undervisning
 • Vejledning
 • To eksamensforsøg pr. fag

Derudover er der udgifter til bøger.

Om udbyderen

CBS - HD uddannelsen

HD-uddannelsen på CBS

Copenhagen Business School (CBS) er et internationalt universitet, der forsker og underviser i erhvervsøkonomi og erhvervshumaniora. Vi er en af de største business schools i Europa og samarbejder med universiteter og virksomheder i både ind- og udland. CBS har Danmarks...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CBS – HD

Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg


Få information

Udfyld formularen for mere information om HD2 Kontraktret og Udbud

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: