Diplomuddannelser

HD2 - International Business online

CBS – HD, i København (+2 lokationer)
Længde
2 år
Pris
66.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
august 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 år
Pris
66.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
august 2024 (+3 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Tag din HD2 - International Business online

Online studiet er for dig, der ikke har mulighed for at være fysisk tilstede til undervisning på CBS. Det kan være, fordi du bor langt fra CBS, har et travlt arbejdsliv eller ikke kan forene arbejde og familie med et almindeligt studie.

HD2 - International Business online


Online undervisning giver dig...

  • fleksibilitet (undervisning uafhængigt af tid og rum)
  • mobilitet i arbejdslivet (med mulighed for uddannelse ved siden af)
  • interaktion og feedback i undervisningen (fra medstuderende og undervisere)
    faglighed og effektive pædagogiske metoder

Sådan foregår undervisningen

På HD2 - International Business online har du mulighed for at deltage i ugentlige virtuelle forelæsninger. Forelæsningerne gennemføres via Adobe Connect og giver dig mulighed for aktivt at engagere dig i undervisningen. De virtuelle forelæsninger på det online studium finder sted samme tidspunkt hver uge og streames så du efterfølgende har mulighed for at tilgå dem. Du er som studerende på online også altid velkommen til at deltage i forelæsninger der afholdes på fremmøde studiet.

Det online studium er karakteriseret ved en projektorienteret tilgang. Du får mulighed for løbende at arbejde med studiets temaer gennem den ugentlige Peergrade opgave. Peergrade opgaven bygger på et peer to peer review system der er med til at skabe et interaktivt studiemiljø og sikrer dig en høj grad af løbende personlig feedback.

På det online studium er udprøvninger overvejende projektbaserede og giver dig fleksibilitet til at arbejde med temaer eller problemstillinger der er særligt relevante for dig. Der er i forbindelse med projektbaserede opgaver tilknyttet vejledning.

Samlet forløb eller enkeltfag

Du kan gennemføre HD2 International Business online på de normerede to år, hvis du følger et samlet forløb. Er du derimod interesseret i at tage uddannelsen over en længere periode end de normerede to år, har du også mulighed for at tilmelde dig International Business online som enkeltfagsstuderende.

Eksamen i udlandet

Der er intet behov for fysisk tilstedeværelse i forbindelse med udprøvninger forbundet med studiet. Undtaget er dog det mundtlige forsvar af den afsluttende hovedopgave. Denne kan dog gennemføres virtuelt efter CBS' gældende regler for fjerneksaminationer.

Startdato

Vælg mellem 3 startdatoer

august 2024

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

august 2024

  • Holdundervisning
  • København

august 2024

  • Holdundervisning
  • Online

Målgruppe

International Business online er for dig, der gerne vil arbejde med internationale projekter og ikke har mulighed for at være til stede fysisk på CBS. 

Job & karriere

Uddannelsen giver dig gode karrieremuligheder 

HD2 - International Business online vil kvalificere dig til at udfylde ledelsesmæssige, analytiske og specialistfunktioner i internationale virksomheder og organisationer. Som det mest internationalt orienterede HD-studium i Danmark, giver HD2 International Business på CBS dig særlige karrierefordele både internationalt og i Danmark.

CBS - Kvalitet og udvikling

CBS har et velrenommeret image i erhvervslivet, fordi vi de seneste mange år har leveret udfordrende og forskningsbaseret undervisning af høj kvalitet. CBS' mål er ikke blot at give dig de kompetencer, du har brug for i dag. HD skal også være fremsynet i forhold til morgendagens kompetencebehov. Derfor udvikler vi løbende HD-uddannelsens indhold og pædagogik, så vi sikrer os, at undervisningen sigter på de rette faglige kompetencer.

Pris

Pris pr. semester: 16.500 kr. - i alt for alle fire semestre: 66.000 kr. 

Prisen for HD2 - International Business online dækker: 

  • Undervisning
  • Vejledning
  • Eksamensforsøg

Derudover er der udgifter til bøger.

CBS – HD
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

CBS HD - for dig som vil mere

HD er et fleksibelt uddannelsesunivers, som giver dig et solidt fundament til at forstå og drive enhver virksomhed eller organisation. Du kan både læse HD hvis du har brug for at blive bedre til det, du allerede kan, eller hvis...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret