Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Strategisk salgsledelse

CBS Executive
Længde: 5 dage
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: Frederiksberg
Uddannelsens hjemmeside: Link
Startdato: 19-08-2019 - Frederiksberg
Pris: 23.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Strategisk salgsledelse

Strategisk salgsledelse

Skab sammenhæng mellem virksomhedens strategi og salg og opnå større gennemslagskraft hos kunderne.

Alt for mange virksomheders strategi er frakoblet salgsindsatsen. Det strategiske salg er imidlertid afgørende for at kunne differentiere sig, dvs. evnen til at omsætte virksomhedens strategi til konkrete handlinger hos kunderne og kontinuerlig tilpasse sig markedet.

Dit udbytte med kurset

På kurset lærer du at omsætte strategiske mål til kundeværdi. Vi fokuserer på, hvordan du understøtter dine konsulenter og sælgeres arbejde, så virksomhedens budskaber og løsninger fremstår differentieret for dine kunder. Du får værktøjer til at evaluere, hvordan dine kunders beslutningsprocesser bør reflekteres i salgsprocesserne.

Når du har deltaget på kurset, kan du lægge en handlingsplan, der sikrer bedre sammenhæng mellem strategi og salg, og du kan opstille kriterier for at udvælge de kunder, der passer bedst til din virksomhedsstrategi og value proposition.

Du kan gangsætte processer, der udvikler en dynamisk salgsproces, opfylder forskellige segmenter og kundeprofilers foretrukne købsprocesser samt understøtter den ønskede adfærd med årsagssammenhænge og opportunity/performance management. Du vil også have kompetencer i at generere synergi mellem marketing og salg for at opnå en bedre forståelse for kundernes ønsker og købsprocesser.

Du vil ligeledes være i stand til at udvikle og tilpasse go-to-market planer på baggrund af din virksomhedsstrategi og kundernes købspræferencer.

Kursets indhold og format

På kurset bliver du introduceret til forskellige teoretiske forståelsesrammer indenfor virksomhedsstrategi. Du får værktøjer til at eksekvere din virksomhedsstrategi hos jeres kunder, viden om sammenhængen mellem strategi og salg, samt værktøjer til at analysere, planlægge og implementere det strategiske salg.

Desuden får du værktøjer til at evaluere, hvordan dine kunders beslutningsprocesser bør reflekteres i dine salgsprocesser, og hvordan du i det forløb sikrer en sammenhæng mellem din overordnede strategi og markedets forventninger.

Undervisningsformen vil være en kombination af indlæg, diskussion, gruppedrøftelser, praktiske øvelser og case-arbejde. Undervisningen inddrager i høj grad deltagernes egne erfaringer og strategiske udfordringer, ligesom der i løbet af ugen vil være besøg af erfarne salgschefer og -ledere.

Målgruppe

Direktører, chefer eller ledere inden for salg og markedsføring.

Om udbyderen

CBS Executive

Uddan dig ved CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle videnbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb med branchespecifikt fokus for både offentlige og private organisationer.  CBS Sommerskole udbydes i uge 33 og 34 (august) med en lang række markedsledende kurser indenfor...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CBS Executive

Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Telefon: +45 3815 6000
www.cbs-executive.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Strategisk salgsledelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.