Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed

CBS Executive Fonden, i Frederiksberg
Længde
5 dage
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
19 august, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
5 dage
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
19 august, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge CBS Executive Fonden?

Højt akademisk niveau

Praksisorienteret, anvendelig viden

Unikke netværksmuligheder på tværs af brancher og sektorer

Startdato

1 tilgængelig startdato

19 august, 2024

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

Kursusbeskrivelse

CBS executive

Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed

Få viden og redskaber, der hjælper dig til at kanalisere strategien effektivt ud til dine medarbejdere og engagerer dem. Vi vil introducere til fortælling i ledelsesmæssig praksis og sørge for, at du på systematisk vis træner og bliver bedre til at mestre fortællingens kunst.

Den bedste historie vinder

Kan organisationens flotte strategipræsentation bruges til andet end at ligge under den reol, der rokker? Er du den, der skal have strategien vakt til live i din del af organisationen, have de andre med ombord og omsat den til virkelighed?

Vi vil forsyne dig med viden og redskaber, der hjælper dig til at kanalisere strategien effektivt ud til dine medarbejdere, engagere dem og skabe fornyelse.

De historier, vi fortæller, påvirker verden omkring os. Den bedste fortæller og den bedste historie vinder. Lær at broadcaste emotionelt på en måde, der skaber mening for dine medarbejdere og giver dem retning.

Indhold i forløbet

Virkeliggørelse af strategi kræver effektive historier. Med afsæt i ledelsesmæssige strategiske udfordringer vil du på dette kursus lære OM fortælling, og du vil lære AT fortælle.

Du får teoretiske perspektiver på strategiimplementering og fortællinger, ligesom du bliver introduceret til fortælling i ledelsesmæssig praksis. På systematisk vis får du træning i at blive bedre til at mestre fortællingens kunst.

Vi gør læringen virkelighedsnær og kobler dine egne strategiske og ledelsesmæssige intentioner ind i fortællingerne. Du får med andre ord din egen ledelse og din egen organisation med ind i rummet. Det bliver interessant og det bliver sjovt!

Undervisningen er en kombination af teoretiske og introducerende indlæg, praktiske øvelser, gruppearbejde, plenumrefleksioner og egne refleksioner. Vi inddrager deltagernes egne erfaringer og strategiske udfordringer, og i løbet af kursusugen får du inspiration fra Per Helge Sørensen, historiefortæller og komiker, som bl.a. er kendt fra showet 'DJØF med løg(n)'.

Dit udbytte

Efter kurset vil du:

  • Kende til forskellige perspektiver på strategi og implementering og kunne bruge dette til at placere dig konstruktivt som fortæller i strategiarbejde

  • Opnå indsigt i, hvordan fortællinger kan bidrage til konkretisering, mening og motivation, når der skal arbejdes med strategien i organisationen

  • Være begyndende kompetent til at forme og fortælle egne fortællinger med henblik på at styrke egen ledelse i strategiarbejde

  • Have idéer til, hvordan kompetencer i fortælling via udvikling af opmærksomhed og performance kan styrke ledelse bredt set

Målgruppe

  • Executives
  • Senior Leaders

Pris

Prisen for denne uddannelse er 28.000,00 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
CBS Executive Fonden
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Christine Paludan-Müller, Projektchef, Nordea Fonden

"Vi oplevede effekten af storytelling på egen krop”

Annette Due Svensson, Afdelingssygeplejerske, Slagelse Sygehus

"Det var en god kombination af teori og praktik."

Lene Rosendahl, Ledende overlæge, Regionshospital Viborg

”Rigtig godt kursus – engagerede lærere – fint opbygget og tilrettelagt – jeg lærte noget, som kan bruges – god frokost."

Sponsoreret