Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Resultatorienteret lederskab

CBS Executive Fonden
5 dage
Kursus
Frederiksberg
25.000 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge CBS Executive Fonden?

Højt akademisk niveau

Praksisorienteret, anvendelig viden

Unikke netværksmuligheder på tværs af brancher og sektorer

Kursusbeskrivelse

Resultatorienteret lederskab - kursus på CBS Executive

Sæt den strategiske ledelsesopgave på agendaen. Få skabt sammenhæng mellem den værdi du skaber for dine kunder og de aktiviteter og prioriteringer dine medarbejdere har.

Helt konkret sætter vi fokus på, hvordan du som leder skaber resultater ved at omsætte forretningsindsigt til ledelse af dine medarbejdere, så de selv tager ansvar for udvikling, vækst og værdiskabelse i virksomheden. Du får skærpet din forståelse for aktuelle ledelsesproblematikker og din egen personlige ledelsesstil. Og du får indsigt i, hvad det kræver at lede den selvledende medarbejder.

Dit udbytte af kurset

Kurset styrker dine kompetencer inden for ledelse gennem kerneforretningen ud fra klare prioriteringer og mål, samt inden for strategisk selvledelse.

I teori og praksis kommer du til at arbejde med hvilke ledelsessystemer og værktøjer, der understøtter resultatorienteret ledelse. Du får også skærpet forståelse for din egen personlige ledelsesstil.

Kursets indhold

Vi præsenterer dig i undervisningen for en række konkrete eksempler og cases, samt introducerer ledelsesmodeller du kan bruge i dit konkrete arbejde med at blive bedre til at lede dine medarbejder til at opnå resultater. Tilgangen bygger i høj grad på aktuelle ledelsesproblematikker om 'den selvledende medarbejder'. I praksis arbejder vi med, hvad det kræver at lede medarbejdere, der allerede leder sig selv – gennem forståelse for kerneforretningen.

Emnerne er blandt andet:

  • Kerneforretningen - Koblingen mellem funktion, faglighed og formål
  • Forståelse for egen rolle i en forretningsmæssig kontekst
  • Kend din ledelsesstil - Mikroledelse og føleledelse, Resultatorienteret ledelse, Strategisk og personaleledelsesroller
  • Den levende strategi - Hvad vil vi anerkendes for og hvordan arbejder vi?
  • Ledelseskommunikation - Mål, mening og forventninger, Arbejde med anerkendelse
  • Ledelse af selvledende medarbejdere - Kend dine medarbejdertyper, Åbne medarbejdernes ”black box”
  • Hvordan omsætter vi teorierne i praksis - Hvilke forandringer skal vi sætte i værk? I hvilken rækkefølge og hvordan kan vi forankre vores tiltag? Hvordan skal vi kommunikere om tiltagene? Hvordan kan vi arbejde med at ændre andres og egne vaner?
  • Individuel sparring på egen ledelsespraksis

Du bliver udfordret af deltagere med sammenlignelige problemstillinger samt ikke mindst af underviserne, der er særdeles kompetente til at videreformidle deres store viden indenfor deres fagområder. Desuden vil der i løbet af ugen være besøg af eksterne praktikere.

Målgruppe

Du arbejder som leder og ønsker med udgangspunkt i dine egne erfaringer at få en dybere forståelse for ledelsesopgaven, så du kan blive en bedre leder til gavn for medarbejdernes, virksomhedens og din egen resultatsskabelse.

Video

Pris

Prisen for dette kursus er 25000 kroner ekskl. moms.

Om udbyderen

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Resultatorienteret lederskab
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

CBS Executive Fonden

Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg


Få information

Udfyld formularen for mere information om Resultatorienteret lederskab

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 14 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Ragna Johannsdottir, Head of Fin...

"Det har givet meget værdi, både på længere sigt men allerede nu i de første efterfølgende dage, er kursets indhold blevet benyttet."

Læs mere
Thomas Nørby, Application manage...

"Den store indsigt underviserne havde i emnet, at de fungerede så godt sammen og at de var gode til at trække på konkrete eksempler."

Læs mere
Maria Frey Fletting, Sekretariat...

"Et kursus, der kan omsættes hjemme i egen organisation.”

Læs mere