Bestyrelsesuddannelsen i Finansielle Virksomheder - Bank & Realkredit

CBS Executive Fonden, i Frederiksberg
Længde
5 dage
Pris
40.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
22 oktober, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
5 dage
Pris
40.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
22 oktober, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge CBS Executive Fonden?

Højt akademisk niveau

Praksisorienteret, anvendelig viden

Unikke netværksmuligheder på tværs af brancher og sektorer

Startdato

1 tilgængelig startdato

22 oktober, 2024

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

Kursusbeskrivelse

bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesuddannelsen i Finansielle Virksomheder - Bank & Realkredit

Bestyrelsesarbejde i finansielle virksomheder introducerer nye såvel som erfarne bestyrelsesmedlemmer til opdateret viden og indføring i kompetencer, som er nødvendige for fremadrettet at varetage bestyrelseshverv i pengeinstitutter og realkreditinstitutter.

Formål

Bestyrelsesarbejde i Finansielle Virksomheder er Godkendt af Finanstilsynet.

Vær særlig opmærksom på følgende: I lov om finansiel virksomhed er kravet jf. § 64 b, stk. 1, at et medlem af bestyrelsen i et pengeinstitut, et realkreditinstitut eller forsikringsselskab skal hurtigst muligt og senest 12 måneder efter indtræden i bestyrelsen gennemføre et kursus (…). Det er således en del af lovkravet, at kurset er gennemført senest 12 måneder efter indtræden. jf. Finanstilsynet.

Bestyrelsesarbejde i finansielle virksomheder giver nye såvel som erfarne bestyrelsesmedlemmer opdateret viden og indføring i kompetencer, som er nødvendige for fremadrettet at varetage bestyrelseshverv i pengeinstitutter og realkreditinstitutter.

Indhold i forløbet

Programmet består af 5 undervisningsdage. Uddannelsen er godkendt af Finanstilsynet og opfylder undervisningsindhold, kompetenceområder og læringsmål i henhold til “Bekendtgørelse om grundkursus for medlemmer af bestyrelsen i pengeinstitutter, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber”. Deltagerne undervises inden for 14 specifikke kompetenceområder, som bestyrelsesmedlemmer i penge- og realkreditinstitutter skal have kendskab til.

Deltagerne modtager efterfølgende bevis på gennemført uddannelse.

Dit udbytte

Det er ambitionen at bidrage til udvikling af kompetenceniveauet i bestyrelser i penge- og realkreditinstitutter samt generelt at sætte fokus på bestyrelsens væsentligste opgaver: værdiskabelse, risikostyring, governance og best practice bestyrelsesarbejde.

Målgruppe

Programmet er målrettet nye såvel som erfarne bestyrelsesmedlemmer, direktører og rådgivere til bestyrelser i bank- og realkreditinstitutter, som ønsker at udvikle deres kompetencer og indsigt. Uddannelsen er også relevant for ledende medarbejdere i samspil med bestyrelsen, eksempelvis hvis du er revisionschef, chefjurist, chief risk officer, investeringschef, sekretariatschef, advokat eller lignende.

Uddannelsen er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet som obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige (58 lektioner).

Pris

Prisen for kurset er 40.000 kr. eks. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bestyrelsesuddannelsen i Finansielle Virksomheder - Bank & Realkredit
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
CBS Executive Fonden
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret