Kursus
Ingen anmeldelser

Agil Transformativ Ledelse

CBS Executive Fonden, i Frederiksberg
Længde
5 dage
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
5 dage
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge CBS Executive Fonden?

Højt akademisk niveau

Praksisorienteret, anvendelig viden

Unikke netværksmuligheder på tværs af brancher og sektorer

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Frederiksberg

Kursusbeskrivelse

CBS executive

Agil Transformativ Ledelse

Hvis du vil øge innovationskraften og forretningsudvikle kerneydelsen i relation til kunder og markeder, kan du med fordel anvende teorien om agilitet. Som leder kan du komme et skridt foran konkurrenterne gennem agilitet.

Men det kræver, at du aktivt tænker agilitet ind i din egen ledelse, i din organisering af arbejdet, i produktionen af produkterne/servicen, samt i selve strategien. Det kræver, at du forstår det agile mindset og tør disrupte de velkendte organiseringsmetoder. At du er villig til systematisk at udvikle en agil kultur.

Dit udbytte af kurset

På kurset lærer du de grundlæggende teorier om agilitet, agil innovation og agil forretningsudvikling, at sætte agilitetsteorien i relation til din egen virksomhed og at anvende metoder og værktøjer til at skabe mere agilitet og innovations-kraft.

Gennem din deltagelse udvikler du dine ledelseskompetencer på tre områder:

  1. Du lærer agil ledelse (forståelse for forskellene mellem traditionel ledelse og agil ledelse).
  2. Du lærer agil innovation (forståelse for forskellene mellem traditionelle innovationsprocesser og agile innovationsprocesser).
  3. Du lærer agil forretningsudvikling (forståelsen for forskellene mellem forretningsplaner og agil udvikling i forhold til markedstrends).

Du får også nye værktøjer i værktøjskassen:

  1. Analyseværktøjer til at analysere din virksomheds agilitetspotentialer
  2. Ledelsesværktøjer til at understøtte transformationen fra transaktionel driftsledelse til agil innovations- og forretningsudviklingsledelse.

Kursets indhold

På kurset præsenterer vi dig for det aktuelle teoretiske koncept agilitet og kobler det målrettet til ledelse af innovation og forretningsudvikling. Agilitetsteorien giver dig en forståelse for vigtigheden og nyttigheden af fleksibilitet, dynamik og risikovillighed i din virksomheds innovation og forretnings-udvikling.

Undervisningsformen er en kombination af indlæg, diskussioner, gruppedrøftelser, praktiske øvelser og case-arbejde. Case-arbejdet er både baseret på virksomhedscases og deltagernes egne cases.

Kurset blev i 2020 evalueret til 4,9 på en skala op til 5.

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere, specialister og konsulenter, som arbejder med innovation og forretningsudvikling i praksis, og som ønsker viden om, hvordan agilitetsteorien kan hjælpe med at flytte fokus fra drift til udvikling.

Video

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Agil Transformativ Ledelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
CBS Executive Fonden
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg

Kompetenceløft og ledelsesudvikling med CBS Executive

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle forskningsbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb for ledere og specialister i både offentlige og private organisationer.   Deltagerne undervises primært af forskere og professorer fra CBS kombineret med praktikere fra erhvervslivet, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret