Viser 1-20 af 21
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 21
1
2

Revit kurser - Bliv bedre til digitalt tegnearbejde

Revit kurser er til dig der arbejder med digitalt tegnearbejde i din hverdag, men mangler kompetencerne til at kunne bruge Revit programmet effektivt. Derfor er der et bredt udbud af kurser der henvender sig til dig, der mangler kompetencer indenfor 3D modellering, digitalt projektering eller digital tegning. 

Revit kurser - bliv bedre til digitalt tegnearbejde

Hvilke typer kurser er der?

Der findes mange forskellige typer Revit kurser med hver deres fokus, her er der et overblik over de forskellige typer:

  • Families
  • Architecture
  • Projektleder
  • Superbruger

Derudover er kurserne opdelt i basis eller videregående kursus, som skelner mellem hvor meget erfaring du har. 

Revit Families kursus

Dette kursus tager udgangspunkt i grundstenen i Revit, som er Families. Dernæst øges sværhedsgraden langsomt, så du til sidst har fået kendskab til de forskellige typer Families der findes i Revit. 

På kurset lærer du også hvordan du genbruger én Family flere gange og du vil blive trænet i at arbejde med forskellige typer Families: Profile Families (2D), Component Families (3D) og Hosted Families. 

Revit Architecture

På dette kursus vil du lære om konkret projektopbygning og brug af Families. Hertil vil du lærer hvordan du kan lave dine egne objekter ud fra families, samt arbejde med optegningsfasen og redigeringsfasen. 

Revit Projektleder

Dette kursus er for dig der enten har en projektleder baggrund eller ønsker at få det, idet kurset lærer dig at kvalitetssikre dine medarbejders tegninger. Helt praktisk set får du kompetencerne til at åbne, lukke, gennemse, ændre og skrive noter i tegninger og projekter, så dine medarbejdere bliver opmærksomme på det. 

Revit Superbruger

Kurset i Revit Superbruger giver dig de rette kompetencer og midler til at tage rollen som superbruger eller CAD-ansvarlig på tegnestuer. 

Hvem henvender Revit kurset sig til?

Arbejder du med design og tegning af mindre konstruktioner i din hverdag, men mangler kompetencerne til 3D-tegning? Så er et Revit kursus lige noget for dig! Det kan være du gerne vil dygtiggøre dig i digitalt tegnearbejde, 3D modellering og digital projektering med programmet Revit.

Det vil være en fordel hvis du har en teknisk baggrund, men det er ikke et krav. Derudover henvender de enkelte kurser sig med et specielt fokus til folk der interesserer sig specielt for det. For eksempel så henvender Revit Superbruger kurset sig primært til erfarne burgere, der ønsker at være på niveau med CAD-ansvarlige. 

Hvor kan man tage kurserne?

Man kan tage kurserne landet over, du kan blandt andet tage kurserne i København, Århus, Aalborg og Ringsted.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Case studies fra branchen
Hussein El-Haddad, Projektleder ...

"Det, Bluebeam er god til, er at markere områder – altså at måle bygningsdelenes størrelser og understøtte vores tidsplaner"

Læs mere