Viser 1-8 af 8
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-8 af 8

Hvad er Inventor?

Inventor er et software program i Autodesk familien. Med Inventor kan du lave CAD (computer aided design) applikationer for 3D mekanisk design, simulation, visualisering og dokumentation. Inventor bruges inden for designfremstilling, produktfremstilling og i andre brancher, hvor 3D konstruktion og parametrisk modellering figurerer.

Derfor skal du tage et Inventor kursus

Inventor er et populært program på listen af CAD software og byder på professionelle redskaber til 3D maskinkonstruktion, dokumentation og produktsimulering. Autodesk er firmaet bag Inventor og er med sin brede portefølje af software produkter en af verdens førende leverandører på markeder såsom design, produktion, underholdning og teknik.

Find dit Inventor kursus i listen af kurser hos Finduddannelse.dk

Se mere om Autodesk programmerne i vores CAD guide

Inden du påbegynder et Inventor kursus, bør du overveje, om programmet er det rette for dig. Du kan her blive klogere på, hvad Autodesk Inventor kan tilbyde samt, hvordan kurserne i det populære software typisk foregår.

Uanset, om du er helt grøn, superbruger eller ønsker at specialisere dig inden for et bestemt område eller ny version af programmet, så findes der et Inventor kursus for dig!

Hvad er Inventor?

Som tidligere nævnt er Inventor et program, hvori det er muligt for dig at udarbejde 3D design - del for del. Programmet er derfor noget for dig, der arbejder - eller skal til at arbejde - med grafiske konstruktioner med dertilhørende dokumentation. Autodesk Inventor indeholder et hav af funktioner, der alle har til mål at gøre din hverdag nemmere inden for konstruktion og design.

Eksempler på funktioner er:

  • Udarbejdelse af 3D komponenter
  • Animation af fx en samlingsrækkefølge
  • Udarbejdelse af 3D samlinger
  • Arbejdstegninger og dokumentation i 2D
  • Forskellige metoder til parametrisk modellering
  • Opbygning af skeletkonstruktion
  • Manipulation af andre 3D formater
  • Simulering

Du kan vælge mellem den grundlæggende Inventor Foundational 3D CAD eller den udvidede version med navnet Inventor Professional 3D CAD. Begge opdateres løbende i nye versioner som f.eks. Inventor 2016.

Hvem bør tage et Inventor kursus?

Har du en teknisk baggrund og kendskab til teknisk tegningsdokumentation, og skal du til at arbejde mere med projekter fra skitse til færdigt produkt? Så er et Inventor kursus noget for dig. Typisk arbejder personer med behov for kendskab til Autodesk Inventor inden for designfremstilling, produktfremstilling eller i andre brancher, hvor 3D konstruktion og parametrisk modellering er et must.

Der findes et Inventor kursus til et hvert behov!

Ligesom med de andre programmer fra Autodesk, kan du opkvalificere dig hos en af de mange autoriserede Autodesk uddannelsescentre, der findes rundt omkring i landet. Disse udbydere tilbyder typisk et Inventor kursus på grundlæggende og videregående niveau. I nogle tilfælde kan du også finde opfriskningskurser, der opdaterer dig i den seneste version af Inventor eller kurser inden for en vis specialisering.

Det grundlæggende Inventor kursus er for dig, der vil lære programmet helt fra bunden. Programmet byder på et væld af funktioner, og vi anbefaler derfor, at du altid starter med det grundlæggende Inventor kursus, hvis du er helt grøn eller usikker på området.

Inventor kurset på videregående niveau er en overbygning til det grundlæggende kursus og bygger oven på den viden, du opnår her. På et videregående Inventor kursus går du et skridt videre og får indblik i de mere komplekse funktioner i programmet. Efter et videregående kursus i Inventor er du ekspert i programmet.

Når der kommer en ny version af Inventor har du mulighed for at tage et kursus, der opdaterer dig inden for de seneste forbedringer i programmet. På den måde er det muligt for dig at udnytte alle de muligheder, den nye version af Inventor har at tilbyde. 

Er du specialist inden for et særligt område, har du også mulighed for at finde et Inventor kursus, der tager fat i netop det, du skal bruge i hverdagen. Dette er en god måde at udvikle dine færdigheder fokuseret, så du ikke spilder tid på at lære en masse, du alligevel ikke skal bruge.

Fælles for alle typer kurser er at gøre dine arbejdsopgaver lettere at løse på en mere effektiv måde. I stedet for at sidde og prøve dig frem og eksperimentere i timevis, kan du med et Inventor kursus arbejde målrettet og fokuseret med programmet til gavn for din virksomhed og ikke mindst dig selv.

Se vores samlede oversigt over CAD/CAM kurser

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen