Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Øg effektiviteten og motivationen med TPM

Hvad er TPM?

TPM er en forkortelse for Total Productive Maintenance, og er en Lean metode til at højne effektiviteten på arbejdspladser. TPM stammer fra bilindustrien, hvor arbejdsmetoden siden 70erne har været med til at sikre fejlfrie produktioner ved at motivere medarbejdere til at iværksætte vedligeholdelsesforbedringer. 

TPM anvendes i virksomheder, der har med produktion at gøre og ses ofte på fabrikker. Det er en investering, der skaber fortjeneste på lang sigt ved blant andet at eliminere fejl i processen, reducere omkostninger og øge leveringssikkerheden.

Hvordan implementerer man TPM i sin virksomhed? 

For at implementere TPM på sin arbejdsplads er det essentielt at have styr på, hvad arbejdsmetoden går ud på. Du kan få styr på arbejdsmetoden ved at tage et af kurserne eller uddannelserne i TPM på listen ovenfor. 

Udover det skal arbejdspladsen være parat til at forandre sig, hvilket kræver, at alle fra ledelse til medarbejder er klar på at tage Total Productive Maintenance til sig. Når det er sagt, er der ingen arbejdspladser, der ikke er i stand til at implementere TPM.

Hvilke kurser er der i TPM? 

TPM-kurser er ofte Lean-uddannelser, hvor du kan opnå certificeringer på forskellige niveauer. Måden du kan se, hvilket niveau uddannelsen er på, og dermed hvilket niveau din certificering er på, er ved bæltefarver – inspireret af kampsporten judo. TPM Lean-kurserne er inddelt i yellow belt, green belt og black belt, hvor yellow bælt er det laveste niveau, og black belt er det højeste.

Hvad er mit udbytte af en Lean uddannelse i TPM? 

Dit udbytte af en Lean uddannelse er forskelligt alt efter, hvilket niveau du tager kurset på. Du kan læse mere om, hvad du typisk lærer på uddannelserne her:

TPM yellow belt

Med et TPM kursus yellow belt får du kendskab til aktiviteterne indenfor Total Productive Maintenance. Du bliver i stand til at lede og motivere dine kollegaer til at tage TPM arbejdsmetoden til sig, så I løbende foretager vedligeholdelsesforbedringer af jeres produktionsudstyr og processer.

TPM green belt 

Med et TPM green belt kursus, når du niveauet højere op og uddanner dig til projektleder inden for Total Productive Maintenance. Som TPM-projektleder bliver du i stand til at forbedre procesflowet med et fokus på proaktiv vedligeholdelse.

Hvad koster et kursus i Total Productive Maintenance?

Priserne varierer alt efter, hvilket niveau du tager kurset på og hvor mange dage kurset forløber over. Du kan se de præcise priser for de enkelte TPM-kurser ved at scrolle op på siden her.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier