Viser 1-20 af 46
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 46
1
2
3

Skab værdi med et Lean kursus

Lean er en populær metode, du kan bruge til at optimere processerne i din virksomhed. Dog kræver en vellykket Lean implementering, at du er rustet med de rette værktøjer. Her kan et Lean kursus styrke dine kompetencer på området, så du kan skabe værdi i virksomheden gennem ressourcebesparelser og kundetilfredshed. Der er ingen tvivl om, at et Lean kursus er en god investering for din arbejdsplads, uanset om denne er offentlig eller privat, og uanset, hvilken branche den befinder sig i.

Bliv klædt på til at arbejde med Lean med det rette Lean kursus

Der findes et væld af muligheder for at uddanne dig inden for Lean. Du kan finde Lean kurser på flere forskellige niveauer og inden for forskellige områder. Derfor bør du altid undersøge markedet grundigt, inden du tilmelder dig dit kommende kursus i Lean. På siden her har vi gjort det let for dig at søge blandt en række relevante Lean kurser på markedet. Læs mere under det enkelte Lean kursus og send en forespørgsel direkte til udbyderen for flere detaljer om kurset.

Historien bag Lean

I 1950'erne så Lean dagens lys i Japan, hvor metoden var med til at optimere arbejdsprocesserne på Toyotas fabrik. Efterfølgende kopierede mange andre virksomheder metoden, og da Womack og Jones satte fagtermer på det, der blev til Lean Thinking, blev Toyota Production System (TPS) også brugt af en lang række virksomheder i den vestlige verden.

Hvad er Lean?

Kernen i Lean er at skabe værdi med så få midler som muligt og skære alt overflødigt fra. Mange forbinder Lean med produktionsvirksomheder og fabrikker, men med tiden er Lean blevet udbredt i alle afdelinger i offentlige såvel som private virksomheder - og på tværs af brancher.

Med værktøjerne inden for Lean kan en organisation:

  • Skabe værdi med færre ressourcer
  • Øge produktiviteten
  • Fjerne overflødige led og effektivisere arbejdsprocesser
  • Øge kundetilfredshed og -værdi

Lean har netop vist sig at kunne skabe værdi og succes andre steder end i industrien. I dag har alt fra administrationsafdelinger til enkelte teams nydt gavn af de resultater, Lean skaber. Med et Lean kursus bliver du klædt på til at tage del i de resultater, som Lean kan skabe for din arbejdsplads.

Sådan finder du det rette Lean kursus

Står du over for at skulle arbejde med Lean i din organisation, er et Lean kursus nødvendigt for, at du kan skabe de bedste resultater.

Med et Lean kursus bliver du i stand til at:

  • Implementere Lean i din organisations kultur
  • Styre en Lean proces fra planlægningsfasen til endelig implementering
  • Arbejde professionelt med Lean inden for f.eks. produktion, management eller innovation
  • Arbejde professionelt som Lean konsulent eller Lean projektleder
  • Effektivisere dine egne arbejdsprocesser gennem Lean

Du finder mange forskellige typer af Lean kurser, alt efter om du har brug for et certifikat, om du skal arbejde i produktion eller ledelse, eller om du vil være Lean konsulent, kan du finde et kursus der passer til lige præcis dig og dine ønsker. Husk at læse op på, hvilke kompetencer kurset kræver du kommer med inden, og find ud af præcis hvad du får ud af kurset, så dine forventninger er afstemt med det faglige indhold. 

Hvor kan du tage dit Lean kursus?

Søg og sammenlign Lean kurser i oversigten på denne side og kontakt udbyderen, hvis du ønsker mere information om kurset. Du finder Lean kurser både som åbne uddannelser, firmakurser og som AMU. Populære afholdelsessteder i Danmark er KøbenhavnÅrhus, Vejle  eller Taastrup. Men det er også muligt at tage dit Lean kursus online.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier