Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mini MBA – Det moderne MBA koncentrat

Business Institute
Startdatoer
Hellerup
07-09-2022 09:00  (Dansk)
29.500 DKK
05-10-2022 09:00  (Dansk)
29.500 DKK
02-11-2022 09:00  (Dansk)
29.500 DKK
07-12-2022 09:00  (Dansk)
29.500 DKK

Mini MBA – Det moderne MBA koncentrat

Hvorfor tage en Mini MBA fra Business Institute?

1. Du får en fremsynet Mini MBA udviklet af Business Institutes MBA Fakultet.

2. Du får en lederuddannelse over seks måneder med intense undervisningsdage, praksisnære dialoger med dine medstuderende, refleksionsopgaver til at sikre din personlige læring og refleksion samt en afsluttende eksamen.

3. Med et fokus på nutiden såvel som fremtidens ledelse giver uddannelsen dig et koncentrat fra de mest fremsynede og tidsaktuelle MBA-fag formidlet af undervisere fra Business Institutes MBA Fakultet.

4. Du får en lederuddannelse med fokus på Useful Education, som kan anvendes i dit personlige lederskab fra dag ét.

5. Du bliver medlem af Business Institute Alumni, der byder på events (bl.a. i samarbejde med F5), CEO NOW Ledelsesberetning, artikler og bookskim af global ledelseslitteratur.

Med vores Mini MBA er det lige på  og hårdt. Det handler om at lade sig inspirere og direkte sætte den nye viden i spil - alt sammen leveret direkte fra professionelle undervisere, der ved, hvad de taler om. Mere koncentreret kan det ikke gøres.

Hvem bør deltage på Mini MBA?

Business Institutes Mini MBA er lederuddannelsen for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere eller som søger ny inspiration i din lederfunktion.

Mini MBA-uddannelsen er 100% designet til dig, der gerne vil være en tidsvarende og fremsynet leder – eller måske gerne vil være leder i fremtiden. Den er til dig, der brænder for at blive klogere – og dig, der vil have papir på dine kompetencer.

Med mere end 30 års erfaring med eksklusive lederuddannelser er det vores overbevisning, at rammerne for personlig læring øges ved at der er stor diversitet på uddannelsen gennem mødet med medstuderende fra vidt forskellige professionelle baggrunde. Der er derfor ingen formelle optagelseskrav til vores Mini MBA – undtagen, at du har det personlig lyst og mod til at lade dig selv inspirere.

Start på din Mini MBA, når det passer dig

Vi har løbende optag, hvilket betyder, at du kan tjekke ind på uddannelsen præcis på det tidspunkt, der passer dig!

Undervisningen foregår primært på dansk. 

Priser

Pris: 29.500 DKK eks. moms

Business Institute

I mere end 25 år har Business Institute uddannet Danmarks fremsynede erhvervsledere. Som Jyllands førende MBA-udbyder er vi eksperter i at gøre dygtige ledere endnu bedre. Vi forholder os til den nyeste viden og sidder ikke fast i det i gamle. Og vigtigst af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om Mini MBA – Det moderne MBA koncentrat
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Business Institute

Business Institute

GrowAAL
C.A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 12 evalueringer

Gert
En spændende og udfordrende uddannelse hvor den erhvervede indsigt udvider kompetencepaletten og gør at jeg som leder får mulighed for at løfte blikket og arbejde mere langsigtet
Lotte Gandrup
Et intensivt forløb - meget lærerigt - få begreber og teori på sin viden og erfaring - lære andre virksomheder og brancher, og deres successer og udfordringer - spændende, oplysende og udviklende
Christina
Spændende og relevant undervisning, som giver en god balance til arbejdslivet.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Mini MBA – Det moderne MBA koncentrat

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,9)
Baseret på 12 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 39 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
 Produktchef og Brand Lead, Gitt...

"Jeg synes, at man skal læse en uddannelse hos Business Institute, hvis man som mig er meget operationel, og har brug for noget nyt og relevant teori. Vi har alle godt af at lære gennem hele livet, og hos Business Institute får man bestemt mulighed for at lære."

Læs mere
Som studerende på Business Insti...

Gennem mit uddannelsesforløb hos Business Institute er jeg modnet, og mine holdninger er blevet flyttet. Jeg er blevet skarpere på nogle helt fundamentale ting såsom: hvordan angriber jeg en kompleks problemstilling, hvordan analyserer jeg den og hvordan præsenterer jeg den.

Læs mere