Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Per Holm Nørgaard - MBA in Strategic Thinking

Per: Jeg har udviklet mig som privatmenneske og som erhvervsleder

Virksomhed: Blue Water Shipping A/S
Stilling: Direktør, Aarhus
Uddannelse: MBA in Strategic Thinking (2014-2015) Pre MBA (2012-2013)


Per tog en MBA i Business Strategy hos Business InstitutePer Holm Nørgaard er en ambitiøs mand. Med en baggrund i forsvaret og 16 år hos Blue Water Shipping af to omgange ved Per, hvad hårdt arbejde indbefatter. Når man taler med Per skinner det igennem, at han er velovervejet, præcis og analytisk. Det er også disse egenskaber, som kendetegner Per som leder, og det er sikkert også derfor, at Per har læst en MBA i Strategic Thinking.

Læs Pers historie her:

Jeg hedder Per Holm Nørgaard, 41 år gammel, og jeg sidder som direktør for Blue Water Shipping i Aarhus. Før jeg tiltrådte som direktør, var jeg direktionsassistent i Esbjerg for virksomhedens ejer og administrerende direktør. Det var i dette job, at jeg tog en Pre MBA uddannelse hos Business Institute i 2012. Jeg er siden påbegyndt MBA i Strategic Thinking for at kvalificere mig yderligere.

Hvorfor Strategic Thinking og Useful Education?

For mig var det vigtigt, at uddannelsen havde et praktisk perspektiv. Jeg ville gerne have et større indblik i at strikke en plan sammen, eksekvere den plan og måle gevinsterne undervejs fra flere forskellige vinkler, inden overblikket drukner i et KPI-helvede.

Uddannelsen i Strategic Thinking har gjort mig i stand til at se dagligdagens udfordringer fra flere forskellige vinkler, og jeg er i stand til at overskue og finde løsninger på de daglige udfordringer, da undervisningen har givet mig en større værktøjskasse. Jeg ser det lidt som et par nye briller med et moderne filter. Jeg er blevet i stand til at komme med mere kvalificerede betragtninger på, hvordan vi kommer igennem forhindringer, håndterer udfordringer, og hvordan vi bedre udnytter de muligheder, vi har.

Allerede fra første undervisningsgang var jeg i stand til at tage indholdet af undervisningen i anvendelse. 

Jeg tror, at min Pre MBA uddannelse har gjort mig i stand til at reflektere mere over nuancerne i indholdet under selve undervisningen, da jeg ikke har skullet bruge energi på at forstå de elementer, som allerede var kendt for mig. Så allerede fra dag ét var jeg i stand til at se relevansen af undervisningen, og hvordan den kunne skabe værdi for mig og Blue Water Shipping.

Konkret er der et skarpt fokus på strategiimplementering i forhold til forretningsmodeller, som er anvendelige i praksis, og som mine kollegaer i Blue Water Shipping har oplevet meget mere af siden min start på uddannelsen.

Uddannelsen har udviklet mig både som privatmenneske, men også som erhvervsleder. Det har været givende, men det har også krævet en stor indsats. Uddannelsen har medført flere ting blandt andet, at jeg overvejer flere aspekter af en beslutning, inden den træffes, og derved sikrer succes for Blue Water på længere sigt både internt og eksternt.

I Blue Water satte min chef og jeg nogle helt konkrete milestones for målet med uddannelsen. Efterfølgende har det været sjovt at se på de mål og konstatere, at vi slet ikke har haft udsyn og indsigt til at forstå, hvad der også følger med sådan en uddannelse ud over de åbenlyse mål, vi selv satte. Uddannelsen indbefatter meget mere end man selv umiddelbart tænker over. Vores egne mål blev realiseret – og med flere længder end vi selv havde set komme. 

Hvordan er Business Institute som sted?

Business Institute er et unikt sted. Der er en god atmosfære, hvor man bliver taget godt imod af nogle meget hjertelige mennesker, som ved, hvad de snakker om. Det er sted, hvor man har lyst til at være.

Som del af uddannelsen var der samtaler, hvor man som studerende har mulighed for at give udtryk for sine oplevelser undervejs. Personligt skiftede jeg job midtvejs i uddannelsesforløbet, fra et krævende job til et endnu mere krævende job - og det var hårdt. Det er hårdt arbejde at tage en MBA, og her hjalp uddannelseskonceptet med at overskueliggøre hele processen.

Hvorfor lige MBA hos Business Institute?

Man skal læse en MBA hos Business Institute, fordi uddannelsen er direkte omsættelig til virkeligheden. Jeg gentager: Uddannelsen er direkte omsættelig til virkeligheden! Man læser noget teori, men det er ikke teorien, som er i centrum. Det centrale er, hvordan teorien kan anvendes lige præcis dér, hvor du kommer fra. Derfor er uddannelsen attraktiv, da det lige præcis er her uddannelsen tager sit udgangspunkt. 

I 2015 lancerede Blue Water Shipping tre strategiske mål, og allerede her kom Pers nyerhvervede kompetencer i spil. Siden lanceringen har Per brugt meget tid med diverse afdelingsledere på at definere de nødvendige indsatser, som skal gøres for at komme i mål. Også her kommer Pers viden og evner til sin ret. Blikket er rettet mod indfrielse af disse mål senest i 2020, og Per er derfor fuldt fokuseret på dette de kommende år. Der er ingen tvivl om, at Per kommer til at få glæde af sin uddannelse på denne rejse, og vi ønsker ham og Blue Water Shipping al held og lykke fremover!
Læs mere om Executive MBA in Leadership Psychology
Læs mere om Executive MBA in Strategic Thinking
Læs mere om Executive MBA² in Strategic Thinking

Bestil information


Kom I kontakt med Business Institute
Ingen omkostninger eller forpligtigelser