Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Fleksibel MBA

Business Institute
1-6 år
Masteruddannelser
Aalborg
Startdato: Individuel opstart i Aalborg - Aalborg

Fleksibel MBA

MBA - Den fleksible vej

Derfor skal du tage uddannelsen 

 • Du designer dit eget uddannelsesprogram
 • Du udvikler dit individuelle potentiale
 • Du tager ét modul ad gangen og styrer selv tidsforløbet
 • Du får et tæt netværk med fremtidens topledere
 • Du kan anvende dine nye kompetencer fra første modul
 • Du kommer ind i et spændende udviklingsmiljø
 • Dine nye kompetencer udvikler dig som visionær professionel leder
 • Du er med til at sætte en ny standard inden for international moderne ledelse

Design din egen MBA uddannelse

Med vores fleksible MBA designer du din egen uddannelse, der ikke blot matcher organisationens strategi, men også dine behov og din personlighed. Vores ambition er at skabe visionære praktikere, der lærer præcist det, de behøver, for at skille dig ud fra mængden og sætte en ny dagsorden. Det er et markant brud med et uddannelsessystem, som i generationer har forsøgt at gøre ledere ens! Nu forsøger vi at gøre dem alle sammen forskellige!

Vælg 1 ud af 4 studieretninger

MBA tager afsæt i de fire studieretninger, som Business Institute har udviklet over de seneste fem år:

 • Strategic Thinking
 • Leadership Psychology
 • Corporate Entrepreneurship
 • Top Governance

Sammensæt dit uddannelsesprogram

Tilsammen repræsenterer vores MBA uddannelser 24 forskellige moduler - et virtuelt menukort over relevante ledelseskurser. Det er blandt disse moduler, at du frit kan designe det MBA uddannelsesprogram, som passer præcist til dit behov. Man kan med andre ord tage det bedste fra hver MBA studieretning og samle det til sit eget. 

Normalt strækker vores MBA uddannelser sig over 4 semestre, altså 2 år, men med den fleksible MBA model bestemmer du selv længden af forløbet*. Får man behov for at holde en pause i studierne, gør man blot det, og går i gang igen, når tiden er til det. Men med den nye ordning kan man reelt også afvikle MBA studiet hurtigere end de normerede to år.

*Det samlede uddannelsesforløb skal afsluttes inden for 6 år.

Undervisning og forberedelse

En fleksibel MBA kan gennemføres fra ét til seks år. Den samlede arbejdsbelastning for en hel MBA svarer til 60 ECTS point.

Et modul er to sammenhængende mødedage. På dag et møder du ind kl. 09.00-22.00 og dag to møder du ind kl. 08.30-16.30.

Den pædagogiske grundtanke i MBA forløbet er, at du frem til hver enkel mødegang læses studierelevante bøger og artikler. Denne forberedelse danner grundlag for tematiseret og problematiseret undervisning på de dialogorienterede mødegange.

Mødegangene er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem forelæsninger, øvelser, diskussioner og gæsteforelæsninger. Undervisningen foregår hovedsageligt på dansk, men litteraturen vil både være engelsk og dansk.

Målgruppe

Den fleksible MBA uddannelse henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse. Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring fra både private og offentlige organisationer og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse, innovation og governance med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder.

Eksamen og diplom

Eksamen og afslutning

Ved afslutning af hvert modul skal der udarbejdes en skriftlig opgave, som kobler teorien til din ledelseskontekst. Alle modulopgaver skal bestås. Du modtager et certifikat ved hvert bestået modul.

Efter fire moduler har du mulighed for at udarbejde en tværfaglig skriftlig opgave, som skal bestås.  Efter yderligere 3 moduler (syv i alt), kan du udarbejde en skriftlig CBA opgave, som ved beståelse giver dig et CBA bevis i hånden.

Efter i alt 12 beståede moduler, en bestået tværfaglig opgave og en bestået CBA opgave har du mulighed for at udarbejde specialet – endelig er du i mål og MBA titlen er i hus. 

Pris

Priser fra: 17.500 DKK eks. moms (Pris for ét modul)

Business Institute

Business Institute

I mere end 25 år har Business Institute uddannet Danmarks fremsynede erhvervsledere. Som Jyllands førende MBA-udbyder er vi eksperter i at gøre dygtige ledere endnu bedre. Vi forholder os til den nyeste viden og sidder ikke fast i det i gamle. Og vigtigst af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Business Institute

Business Institute

GrowAAL
C.A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg

Få information

Udfyld formularen for mere information om Fleksibel MBA

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 38 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: