Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Executive MBA² in Strategic Thinking

Business Institute
1 år
Masteruddannelser
Aalborg
Startdato: 10-09-2020 - Aalborg
101.000 DKK ekskl. moms

Executive MBA² in Strategic Thinking

Tag en MBA² in Strategic Thinking - Overbygning

MBA² in Strategic Thinking er en eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse. Uddannelsen henvender sig til dig, som fortsat ønsker at indgå i et ledelsesunivers med dybe, faglige diskussioner med andre vidensbegærlige ledere.

Uddannelsen henvender sig til den ambitiøse leder

MBA² in Strategic Thinking er for den krævende leder, der allerede har en MBA uddannelse fra enten Business Institute eller anden udbyder, og som har et fortsat ønske om at udvide sin faglighed i en ny retning og dermed udvikle sin lederprofil.

MBA² er et unikt produkt, såfremt man ønsker videreuddannelse og søger MBA uddannelsernes høje faglige og intense niveau, kendetegnet ved en god vekselvirkning mellem teori og praksis samt direkte kobling til egen ledergerning.

Spring basisforløbet over og start direkte på dit speciale

På MBA² starter du  på 3. semester med et igangværende MBA hold. Du springer således det indledende CEO Basis forløb over, da du med din tidligere uddannelse allerede har været det igennem.

Du starter altså på uddannelsens anden del, hvor MBA specialiseringerne vælges; Strategic Thinking, Leadership Psychology eller Corporate Entrepreneurship.

Uddannelsens koncept og opbygning

Med din nuværende MBA uddannelse har du, efter en opstartsmødegang, direkte adgang til 3. semester på MBA i Strategic Thinking, MBA i Leadership Psychology og MBA i Corporate Entrepreneaurship. Al undervisningen vil derfor foregå sammen med det igangværende MBA hold.

Hver mødegang er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem forelæsninger, teamøvelser, virksomhedscases og diskussioner med afsæt i din egen praktiske viden og med fokus på værktøjer, metode samt analyse. Efter hver mødegang udleveres en opgave, som skal løses i teams bestående af fire til seks personer. Disse opgaver træner dig til fagmodulets afsluttende eksamen i slutningen af semestret.

Arbejdsbelastningen på MBA² svarer til 30 ECTS og består af et velovervejet pensum med en blanding af bøger, videnskabelige artikler og andet relevant materiale. Undervisningen foregår hovedsageligt på dansk, men litteratur er både engelsk og dansk.

Målgruppe

MBA² henvender sig til den ambitiøse leder, der ønsker at udbygge sin MBA profil med en ny MBA retning eller blot ønsker at opdatere sin nuværende MBA profil. Forudsætningen for at blive optaget på MBA² er en MBA uddannelse fra enten Business Institute eller anden udbyder. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler.

Vi rådgiver gerne med hensyn til optagelse og valg af uddannelse både personligt og per telefon.Priser

Priser fra: Del 1: 60.500 DKK eks. moms , Del 2: 40.500 DKK eks. moms.

Business Institute

Business Institute

I mere end 25 år har Business Institute uddannet Danmarks fremsynede erhvervsledere. Som Jyllands førende MBA-udbyder er vi eksperter i at gøre dygtige ledere endnu bedre. Vi forholder os til den nyeste viden og sidder ikke fast i det i gamle. Og vigtigst af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Business Institute

Business Institute

GrowAal
C.A.Olesens Gade 4
9000 Aalborg

Få information

Udfyld formularen for mere information om Executive MBA² in Strategic Thinking

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 38 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Per Holm Nørgaard - MBA in Strat...

Uddannelsen i Strategic Thinking har gjort mig i stand til at se dagligdagens udfordringer fra flere forskellige vinkler, og jeg er i stand til at overskue og finde løsninger på de daglige udfordringer, da undervisningen har givet mig en større værktøjskasse.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: