Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Executive MBA in Strategic Thinking

Business Institute
2 år
Åben uddannelse
Aalborg
195.000 DKK ekskl. moms

Executive MBA in Strategic Thinking

Lær at lede i et uforudsigeligt erhvervsklima

MBA in Strategic Thinking er til dig, som vil mestre evnen til at udvikle nye strategier for offentlige og private virksomheder midt i et globalt paradigmeskifte.

Derfor skal du tage denne uddannelse

 • Du får afsættet til en livslang karriere som professionel erhvervsleder i offentlige og private virksomheder
 • Du lærer at forstå organisationer, og måden de skal ledes på
 • Du får overblik over komplicerede forretningsprocesser og udvikler din strategiske tænkning, så du kan lave systemer om
 • Du lærer nye nyttige teorier og at anvende dem i hverdagen
 • Du får kompetencerne til at mestre avancerede moderne management værktøjer
 • Du får en 2-årig Executive Master in Business Administration, der er lige anvendelig herhjemme som i udlandet
 • Du får gennemslagskraft i dialogen med bestyrelse og øverste ledelse

Uddannelsen henvender sig til erhvervsledere

Denne MBA i Strategic Thinking er for en ny generation af erhvervsledere, der vil mestre evnen til at udvikle nye strategier midt i et globalt paradigmeskifte. På uddannelsen lærer deltagerne at finde den skiftende puls på nationale og internationale markeder, og de udvikler deres evne at spotte og skabe nye muligheder for vækst og fremskridt.

 • Til dig, som ikke blot vil beherske best practice, men også være i stand til at bryde med fortiden og udvikle egne future practices
 • Til dig, som ønsker et skarpt fokus på forretningstænkning, analyse, refleksion og beslutningsoplæg, der kan anvendes i hverdagens praksis

Dit udbytte med en MBA fra Business Institute

Executive MBA in Strategic Thinking er skræddersyet til dem, der ikke blot vil beherske best practice, men også vil være i stand til at bryde med fortiden og udvikle deres egne future practices. Vi ønsker ikke endnu en MBA uddannelse, der gør ledere afhængige af let fordærvelige management værktøjer. Vi tilbyder en ny og moderne Executive MBA, hvor deltagerne lærer selv at tænke strategisk, så de kan lede mennesker og virksomheder i et uforudsigeligt erhvervsklima.

Vi har derfor skarp fokus på forretningstænkning, analyse, refleksion og beslutningsoplæg, så deltagerne hele tiden bringes til at omsætte teori til hverdagens praksis og derigennem lære at se og forstå de overordnede sammenhænge.

Uddannelsens opbygning og undervisning

I løbet af uddannelsen kommer modulerne omkring følgende emner: 

 • Dynamic strategic thinking

 • Integrative thinking

 • Paradox thinking

 • Corporate entrepreneurship

 • Design-driven innovation

 • Business orientated HR

 • Leading change

 • Dynamic management models

 • Mergers and Acquistion

 • Creating winning organizations 

 • Strategic thinking insights

 • Master thesis workshop

 • Transition management 

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet og intensiv uddannelse af høj international karakter. Deltagerne har typisk flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder.

Forudsætninger

Forudsætningerne for at blive optaget på MBA in Strategic Thinking er en længerevarende uddannelse og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute.

Vi rådgiver gerne med hensyn til optagelse og valg af uddannelse både personligt og per telefon.Priser

Priser fra: 195.000 DKK eks. moms
Business Institute

Business Institute

I mere end 25 år har Business Institute uddannet Danmarks fremsynede erhvervsledere. Som Jyllands førende MBA-udbyder er vi eksperter i at gøre dygtige ledere endnu bedre. Vi forholder os til den nyeste viden og sidder ikke fast i det i gamle. Og vigtigst af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Business Institute

Business Institute

Vesterbro 18
9000 Aalborg

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 5 evalueringer

Claus Larsen
(5)
En udvidelse af værktøjskassen med nyeste viden set i internationalt perspektiv sammen med en meget praksisorienteret tilgang gør studiet til en absolut anbefalesværdig vej for ledere - både de erfarne og dem, der er på vej..
Ole Steen Jensen
(5)
En super forandringsrejse, hvor værktøjskassen er både fornyet og støvet godt og grundigt af på alle niveauer med et direkte link til min hverdag.
Henrik Michelsen
(5)
Uddannelsen har været seriøs, udviklende og baseret sig på emner der kan bruges udenfor undervisningen. Underviserne har været fremragende. Jeg er blevet udfordret og udviklet på en måde jeg ikke havde regnet med. Den viden giver mig et overskud, som jeg kan bruge til at udvikle både egen forretning og kundernes forretning.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Executive MBA in Strategic Thinking

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 38 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Distributions- og innovationsche...

"De teorier og tanker, som er centrale hos Business Institute er det absolut nyeste, og det er bestemt ikke en skidt ting. Virkeligheden i dag er bare en anden end den var for ti-tyve år siden, alting forandrer sig med større hastighed, og derfor skal vi også kunne lede vores virksomheder på en anden måde."

Læs mere
Per Holm Nørgaard - MBA in Strat...

Uddannelsen i Strategic Thinking har gjort mig i stand til at se dagligdagens udfordringer fra flere forskellige vinkler, og jeg er i stand til at overskue og finde løsninger på de daglige udfordringer, da undervisningen har givet mig en større værktøjskasse.

Læs mere