Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Executive MBA in Leadership Psychology

Business Institute
2 år
Masteruddannelser
Aalborg
195.000 DKK ekskl. moms

Executive MBA in Leadership Psychology

Executive MBA in Leadership Psychology

MBA in Leadership Psychology er til dig, som ønsker at sætte menneskets individualitet, engagement og kreativitet i spil for at understøtte en vedvarende forandring i organisationens kerne.

MBA in Leadership Psychology - For visionære erhvervsledere

Denne mastergrad i Leadership Psychology er for visionære erhvervsledere med fokus på at skabe resultater gennem mennesker i en tid, hvor arbejdsstyrken og samarbejdspartnerne aldrig har været mere opsplittede i forskellige kulturer og generationer, der alle bringer egne værdier i spil i virksomheden.

Det får du på MBA i Leadership Psychology: 

 • Til dig som står i spidsen for komplekse organisatoriske udviklingsprocesser og erkender, at succes forudsætter, at der arbejdes målrettet med egne ledelseskompetencer såvel som andres.
 • Til dig som ønsker en MBA uddannelse med en tværfaglig tilgang, der innovativt forbinder psykologi med lederskab, strategi, organisation og HR.

Executive MBA in Leadership Psychology er et opgør med det industrielle menneskesyn, hvor man blot betaler for hænder og hjerne, og indledningen til en ny tid, hvor man også inddrager menneskers individualitet, engagement og kreativitet.

Stå i spidsen med MBA i Leadership Psychology

Uddannelsen er for dem, der står i spidsen for komplekse organisatoriske udviklingsprocesser og har erkendt, at succes som leder i øvrigt forudsætter, at man arbejder målrettet med sine egne ledelseskompetencer og ikke blot skyder bolden videre.

Denne mastergrad er intens og banebrydende, og den bygger bro mellem management-tænkning og lederskabs-psykologi. Det er i krydsfeltet mellem disse to vidensfelter, at ny ledelse vokser frem. 

Business Institute - visionære praktikere 

Business Institute tiltrækker ambitiøse ledere på jagt efter indsigt og nye tanker. Ledere, der ikke ønsker ny viden af akademisk interesse men behøver nye visioner og kompetencer i deres daglige arbejde i erhvervslivet. Derfor ser vi heller ikke deltagerne isoleret fra hverdagen. Vi forventer tværtimod, at de bringer hverdagens udfordringer med ind i uddannelsen, så alt, hvad vi arbejder med, får kritisk relevans for deltagerne og deres virksomheder.

Og der er behov for det. Ekstreme forandringer blæser ind over erhvervslivet og får selv gamle og solide virksomheder til at knage i fugerne; og det ikke længere nok én gang for alle at fylde værktøjskassen op med ledelsesteorier og modeller. Moderne ledelse kræver, at du konstant revurderer sammenhængen mellem teorierne, ser hvor deres begrænsninger ligger og løbende kobler nye teorier på din ledelsesmæssige platform.

Business Institute gennemfører konstant research, der afdækker de udfordringer, der står højest på danske og internationale lederes dagsorden, og lige nu er den største opgave at få eksekveret de strategier, de har lagt for innovation og vækst. Men andre ord, skal der snakkes mindre og handles mere, men det skal være handlingsbaseret på klare langsigtede mål. Ingen teori, model og analyse er en krone værd uden efterfølgende implementering. Alt skal kunne omsættes til konkrete handlinger. Deraf ordret visionære praktikere.

Det indeholder modulerne på MBA i Leadership Psychology

 • DYNAMIC STRATEGIC THINKING
 • INTEGRATIVE THINKING
 • PARADOX THINKING
 • CORPORATE ENTREPRENEURSHIP
 • DESIGN-DRIVEN INNOVATION
 • BUSINESS ORIENTATED HRM
 • LEADING CHANGE
 • LEADERSHIP PSYCHOLOGY
 • TALENT MANAGEMENT
 • DYNAMIC BUSINESS MINDSET
 • LEADERSHIP PSYCHOLOGY INSIGHTS
 • MASTER THESIS WORKSHOP
 • TRANSITION MANAGEMENT

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet og intensiv uddannelse af høj international karakter. Deltagerne har typisk flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder.

Forudsætningerne for at blive optaget på MBA in Leadership Psychology er en længerevarende uddannelse og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute.

Vi rådgiver gerne med hensyn til optagelse og valg af uddannelse både personligt og per telefon.

Priser

Priser fra: 195.000 DKK eks. moms

Business Institute

Business Institute

I mere end 25 år har Business Institute uddannet Danmarks fremsynede erhvervsledere. Som Jyllands førende MBA-udbyder er vi eksperter i at gøre dygtige ledere endnu bedre. Vi forholder os til den nyeste viden og sidder ikke fast i det i gamle. Og vigtigst af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Business Institute

Business Institute

Vesterbro 18
9000 Aalborg

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 14 evalueringer

Trine Ankjær
(5)
En fantastisk og udviklende læringsrejse! Business Institute mester at kombinere det teoretiske med det praktiske. Et unikt miljø hvor relationerne har betydning. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Søren Bruhn
(5)
Uddannelsen bibringer ny perspektiver til lederrollen
Tummas Erling Djurhuus
(4)
Jeg synes, at studiet var en mindchanger for mig ift mit eget ledelsesfokus og hvordan jeg kan sætte mig selv i spil som leder eller de andre rund omkring mig. Jeg har fået meget input og værktøjer til min værktøjskasse, som jeg kommer til at drage ud af i årene som kommer - hvem ved, måske ses vi til MBA2:)
Få information

Udfyld formularen for mere information om Executive MBA in Leadership Psychology

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 14 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 38 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Administrerende Direktør, Michae...

"Business Institute's MBA uddannelse i Leadership Psychology har hjulpet mig som leder i den videre proces omkring min egen ledelsesstil. Jeg er blevet min egen ledelsesarkitekt, og jeg har fået fokus på de faldgrupper, som min virksomhed står overfor i dag."

Læs mere
Lone Hauritz - MBA in Leadership...

Det tiltalte mig rigtig meget, at Business Institute har så stort et fokus på anvendelighed. Det handler om, at deltagerne skal gå fra undervisningen velvidende, at de kan relatere undervisningen til praksis.

Læs mere
Thomas Thorsøe - MBA in Leadersh...

Uddannelsen i Leadership Psychology har været fantastisk. Jeg er blevet udfordret i mit daglige lederskab til hele tiden at tænke på nye måder. Jeg har fået nogle meget værdifulde redskaber, som jeg dagligt bruger til at gennemføre forandringsprocesser i organisationen.

Læs mere
Per Holm Nørgaard - MBA in Strat...

Uddannelsen i Strategic Thinking har gjort mig i stand til at se dagligdagens udfordringer fra flere forskellige vinkler, og jeg er i stand til at overskue og finde løsninger på de daglige udfordringer, da undervisningen har givet mig en større værktøjskasse.

Læs mere