Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Executive MBA in Corporate Entrepreneurship

Business Institute
2 år
Åben uddannelse
Aalborg
195.000 DKK ekskl. moms

Executive MBA in Corporate Entrepreneurship

Indtag rollen som en visionær leder 

MBA in Corporate Entrepreneurship er til dig, som vil udvikle nye forretningskritiske kompetencer og udvikle evnen til at praktisere ledelse af mennesker i radikal transformation og skabe succesrig og profitabel virksomhedsdrift i et turbulent forretningsmiljø.

Derfor skal du tage denne uddannelse 

 • Du får Danmarks mest cool MBA uddannelse, der lærer dig at udvikle og lede nye virksomheder og processer baseret på new practices
 • Du får professionelle ledelsesværktøjer til manøvrere i konstant omskiftelige markeder drevet af nye teknologier og forretningsmodeller
 • Du lærer at forstå forretnings-processerne i etablerede virksomheder - for at du bagefter kan innovere, effektivisere og lave om
 • Du får en 2-årig master grad, som er skræddersyet til kompetent ledelse blandt moderne virksomheder herhjemme - eller i Sillicon Valley
 • Er du kreativ og nytænkende vil du med din nye MBA få gennemslagskraft i forandring i offentlige og private organisationer

Uddannelsen henvender sig til fremtidens ledere

Denne mastergrad er for fremtidens organisationsfornyere. Ledere, der formår at indtage rollen som visionære ledere, der gentænker og videreudvikler produkter og forretningsprocesser, der modsvarer samtidens krav.

 • Til dig som vil stå i forreste linje med grænsebrydende tilgange til lederskabet og lede etablerede organisationer ind i en ny fremtid
 • Til dig som ønsker et skarpt fokus på, hvordan forretningsmodeller, brands, teknologier og produktionsprocesser holdes opdaterede i en tid, hvor devaluering sker på rekordtid

Dit udbytte med en uddannelse fra Business Institute

MBA stod oprindeligt for Master in Business Administration, men i dag er fokus ikke på administration, men på udviklingen af det professionelle lederskab, som fører organisationen ud af den vante kultur og de vante arbejdsprocesser. Det er her MBA’erne i Corporate Entrepreneurship kommer ind i billedet.

De nye MBA’ere fra Business Institute vil stå i forreste række med en grænsebrydende tilgang til lederskabet og lede etablerede organisationer ind i en fremtid, hvor forretningsmodeller, brands, teknologier og produktionsprocesser bliver devalueret på rekordtid.

Uddannelsen giver lederne nye forretningskritiske kompetencer og udvikler deres evne til at praktisere ledelse af mennesker i radikal transformation og skabe succesrig og profitabel virksomhedsdrift i et turbulent forretningsmiljø.

Uddannelsens opbygning og undervisning

I løbet af uddannelsen kommer modulerne omkring følgende emner: 

 • Dynamic strategic thinking

 • Integrative thinking

 • Paradox thinking

 • Corporate entrepreneurship

 • Design-driven innovation

 • Business orientated HR

 • Leading change

 • Creative leadership

 • Find your next

 • Building creative corporate cultures 

 • Corporate entrepreneurial insights

 • Master thesis workshop

 • Transition management 

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet og intensiv uddannelse af høj international karakter.

Deltagerne har typisk flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder.

Forudsætninger

Forudsætningerne for at blive optaget på MBA in Corporate Entrepreneurship er en længerevarende uddannelse og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute.

Vi rådgiver gerne med hensyn til optagelse og valg af uddannelse både personligt og per telefon.Priser

Priser fra: 195.000 DKK eks. moms

Business Institute

Business Institute

I mere end 25 år har Business Institute uddannet Danmarks fremsynede erhvervsledere. Som Jyllands førende MBA-udbyder er vi eksperter i at gøre dygtige ledere endnu bedre. Vi forholder os til den nyeste viden og sidder ikke fast i det i gamle. Og vigtigst af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Business Institute

Business Institute

Vesterbro 18
9000 Aalborg

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Jane Sol Hauge
(5)
Jeg har fået rigtig meget med fra uddannelsen både personligt og konkret ind i mit arbejde.
Steen Wæver Poulsen
(5)
Hvordan skaber en organisation værdi? Hvordan udvikler vi og ikke mindst afvikler vi forretningsområder? Corporate Entrepreneurship fra Business Institute er det helt rigtige uddannelsestilbud lige nu.
Kenneth Vraa
(5)
Super god uddannelse, som jeg kun kan anbefale. Undervisere og forelæsning på et meget højt niveau, og med moderne pædagogiske metoder.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Executive MBA in Corporate Entrepreneurship

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 7 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 38 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Thomas Thorsøe - MBA in Leadersh...

Uddannelsen i Leadership Psychology har været fantastisk. Jeg er blevet udfordret i mit daglige lederskab til hele tiden at tænke på nye måder. Jeg har fået nogle meget værdifulde redskaber, som jeg dagligt bruger til at gennemføre forandringsprocesser i organisationen.

Læs mere
Som studerende på Business Insti...

Gennem mit uddannelsesforløb hos Business Institute er jeg modnet, og mine holdninger er blevet flyttet. Jeg er blevet skarpere på nogle helt fundamentale ting såsom: hvordan angriber jeg en kompleks problemstilling, hvordan analyserer jeg den og hvordan præsenterer jeg den.

Læs mere
Lone Hauritz - MBA in Leadership...

Det tiltalte mig rigtig meget, at Business Institute har så stort et fokus på anvendelighed. Det handler om, at deltagerne skal gå fra undervisningen velvidende, at de kan relatere undervisningen til praksis.

Læs mere