Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vi er Jyllands førende MBA udbyder

Vores lederuddannelser tager afsæt i FN's 17 verdensmål

Over 1000 erhvervsledere har gennemført en uddannelse hos Business Institute

Business Institute

Useful Education er DNA'et i vores uddannelser

I mere end 25 år har Business Institute uddannet Danmarks fremsynede erhvervsledere. Som Jyllands førende MBA-udbyder er vi eksperter i at gøre dygtige ledere endnu bedre. Vi forholder os til den nyeste viden og sidder ikke fast i det i gamle. Og vigtigst af alt forholder vi os til virkeligheden, så vores deltagere får en uddannelse de kan anvende fra dag et.

Business Institute praktiserer fire grundlæggende principper

Business Institute praktiserer fire grundlæggende principper, som tilsammen danner fundamentet for Useful Education:

1: Knowledgebroker

Ny viden er krumtappen i enhver uddannelse og forudsætningen for, at mennesker udvikler et visionært udsyn på lederskab. Som akademisk uddannelsesinstitution er Business Institute en central formidler af ny viden – en knowledgebroker – der sikrer, at du hurtigt kan danne dig et overblik over de globale og tidsaktuelle tendenser. Denne vidensformidling foregår gennem vores alsidige vidensunivers:

  • "Indsigt”: Artikler og rapporter, som giver dig evnen til klart at se og forstå eksterne forhold
  • ”Book Skims”: resuméer af management litteratur sat i ledelsesmæssig sammenhæng
  • ”Testunivers”: Business tests på individ- og organisationsniveau
  • ”Events”: adgang til begivenheder, som flytter grænser i dit mindset

2: Wandering & Wondering

Vi har et unikt undervisningsprincip, som vi kalder wandering and wondering. Vi vil have dig til at gå på opdagelse i hele det univers, der omgiver dig, og se verden med friske øjne. Vi vil lære dig at undres og reflektere konstruktivt, hvad enten det drejer sig om undervisningsstoffet eller den virkelighed, som du agerer i til dagligt. Disse selvstændige refleksioner fungerer som starten på en mental, kreativ og innovativ rejse, der forløser nye ledelses- og forretningsidéer.

3: Building Bridges

Gennem uddannelsen vil du opleve, at Business Institute via vejledning, inspiration, provokation og workshops bygger bro mellem praktiske ledelsesmæssige udfordringer og teoretisk indlæring. Vores uddannelsesprincip er: Ingen teoretisk indlæring uden, at der sker en destillering af stoffet til praktisk problemløsning.

4: Tracking & Testing

For at optimere deltagernes individuelle udvikling har vi designet styringsværktøjet "Tracking & Testing", hvor alle fremskridt bliver målbare - ikke blot de akademiske. Vi ønsker ikke at udvikle "ledelses-kloner", som blot lever op til vore pensumkrav.  Vi ønsker, at hver eneste deltager blive så god en leder, han eller hun overhovedet kan blive med afsæt i sin egen personlighed. Programmet er et værktøj til målretning af den enkeltes uddannelsesforløb samt et personligt refleksionsværktøj. Det består af en personlig refleksionsdel og af samtaler med en professionel sparringspartner, som afholdes løbende gennem uddannelsesforløbet.

Business Institute - Her snakkes mindre og handles mere

Business Institute gennemfører konstant research, der afdækker de udfordringer, der står højest på danske og internationale lederes dagsorden, og lige nu er den største opgave at få eksekveret de strategier, de har lagt for innovation og vækst.

Men andre ord, skal der snakkes mindre og handles mere, men det skal være handlingsbaseret på klare langsigtede mål. Ingen teori, model og analyse er en krone værd uden efterfølgende implementering. Alt skal kunne omsættes til konkrete handlinger. 


Vis alle uddannelser afholdt hos Business Institute

Hvorfor vælge Business Institute?

Vi er Jyllands førende MBA udbyder

Vores lederuddannelser tager afsæt i FN's 17 verdensmål

Over 1000 erhvervsledere har gennemført en uddannelse hos Business Institute

Uddannelser

Diplomuddannelser
Ledelse og organisation Længde By Gennemsnit Pris
XBA – Det moderne MBA koncentrat 1 år Aalborg
4,9 (12)
39.500 DKK
Masteruddannelser
MBA
Executive MBA in Corporate Entrepreneurship 2 år Aalborg
4,9 (7)
195.000 DKK
Executive MBA in Leadership Psychology 2 år Aalborg
4,9 (14)
195.000 DKK
Executive MBA in Strategic Thinking 2 år Aalborg
5,0 (5)
195.000 DKK
Executive MBA² in Corporate Entrepreneurship 1 år Aalborg 101.000 DKK
Executive MBA² in Leadership Psychology 1 år Aalborg 101.000 DKK
Executive MBA² in Strategic Thinking 1 år Aalborg 101.000 DKK
Executive MBA² in Top Governance 1 år Aalborg 101.000 DKK
Fleksibel MBA Aalborg

Vis alle

Video

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Business Institute og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Business Institute

GrowAAL
C.A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg

Telefon: 98 18 80 00
www.business-institute.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 38 evalueringer

Trine Ankjær
En fantastisk og udviklende læringsrejse! Business Institute mester at kombinere det teoretiske med det praktiske. Et unikt miljø hvor relationerne har betydning. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Gert
En spændende og udfordrende uddannelse hvor den erhvervede indsigt udvider kompetencepaletten og gør at jeg som leder får mulighed for at løfte blikket og arbejde mere langsigtet
Jane Sol Hauge
Jeg har fået rigtig meget med fra uddannelsen både personligt og konkret ind i mit arbejde.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Business Institute

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 38 evalueringer
Kundecase
Per Holm Nørgaard - MBA in Strat...

Uddannelsen i Strategic Thinking har gjort mig i stand til at se dagligdagens udfordringer fra flere forskellige vinkler, og jeg er i stand til at overskue og finde løsninger på de daglige udfordringer, da undervisningen har givet mig en større værktøjskasse.

Læs mere
 Produktchef og Brand Lead, Gitt...

"Jeg synes, at man skal læse en uddannelse hos Business Institute, hvis man som mig er meget operationel, og har brug for noget nyt og relevant teori. Vi har alle godt af at lære gennem hele livet, og hos Business Institute får man bestemt mulighed for at lære."

Læs mere
Administrerende Direktør, Michae...

"Business Institute's MBA uddannelse i Leadership Psychology har hjulpet mig som leder i den videre proces omkring min egen ledelsesstil. Jeg er blevet min egen ledelsesarkitekt, og jeg har fået fokus på de faldgrupper, som min virksomhed står overfor i dag."

Læs mere
Som studerende på Business Insti...

Gennem mit uddannelsesforløb hos Business Institute er jeg modnet, og mine holdninger er blevet flyttet. Jeg er blevet skarpere på nogle helt fundamentale ting såsom: hvordan angriber jeg en kompleks problemstilling, hvordan analyserer jeg den og hvordan præsenterer jeg den.

Læs mere