Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kvalitet - Intern Auditor Kvalitet

Bureau Veritas
2 dage
Dansk
Åben uddannelse
Middelfart
12.500 DKK ekskl. moms

Kvalitet - Intern Auditor Kvalitet

Intern Auditor Kvalitet kursus

Få styrket din procesforståelse, og lær hvordan en audit skal gennemføres. Når du er færdig med de to dage, har du både kendskab til audit-teknikker og værktøjer med udgangspunkt i intern audit.

Som en bonus er der også indlagt en opfølgningsdag, hvor du – efter du har afprøvet din nye viden i praksis – igen mødes med de øvrige kursister og udveksler erfaringer.

Det er ikke et krav at du har kendskab til ISO 9001 standarden. Har du brug for denne viden, kan vi anbefale et ISO 9001 Inspirationsseminar.

MålsætningIntern Auditor Kvalitet kursus

Udgangspunktet for dette kursus er procesaudit. Når du er færdig med de to dage, har du både kendskab til auditteknikker og værktøjer. Du har styrket din procesforståelse, og du ved, hvordan en audit skal gennemføres. Som en bonus er der også indlagt en opfølgningsdag, hvor du – efter du har  afprøvet din nye viden i praksis – igen mødes med de øvrige kursister og udveksler erfaringer.

Indhold

  • Formål, planlægning, gennemførelse og afrapportering af intern audits
  • Den interne auditor – ansvar, egenskaber og færdigheder
  • Afvigelser, observationer, korrigerende handlinger og forbedringsmuligheder
  • Auditrapportering
  • Praktiske øvelser med coaching og feedback

Elektronisk kursusmateriale

Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelse udleveres på kurset.

Målgruppe

Kurset er relevant for medarbejdere, der skal gennemføre interne audits. Kendskab til kvalitetsstyring vil øge udbyttet.

Det er ikke et krav at du har kendskab til ISO 9001 standarden. Har du brug for denne viden, kan vi anbefale et ISO 9001 Inspirationsseminar.

Undervisere

Jens Buus Lassen, Lead Auditor
Jens Buus Lassen er en erfaren auditor, der har kendskab til en lang række virksomheder fra mange forskellige brancher. Denne erfaring bruger han ivrigt som underviser, hvor han gennem praktiske eksempler gør undervisningen levende og nærværende. Jens har både kendskab til ISO 9001 og ISO 13485 om medicinsk udstyr, og han kender mange værktøjer til gennemførsel af en effektiv audit.

Susanne Lykkeberg, Lead Auditor
Susanne er uddannet maskintekniker og har som systemansvarlig og systemudvikler arbejdet intensivt med TS 16949 og ISO 9001. Susanne gør undervisningen levende med masser af praktiske eksempler og letforståelige forklaringer.

Pris

Prisen for dette kursus er 12.500 kr. ekls. moms. 

Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning og aftenforplejning mellem de to kursusdage. Prisen er kr. 1.200,- ekskl. moms. Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding.

Bureau Veritas

Bureau Veritas

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er med sine 75.000 medarbejdere én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Vores kernekompetencer er kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, social ansvarlighed samt håndtering og dokumentering af farligt gods...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Bureau Veritas

Bureau Veritas

Oldenborggade 25
7000 Fredericia


Få information

Udfyld formularen for mere information om Kvalitet - Intern Auditor Kvalitet

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.