Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Intern Auditor Fødevaresikkerhed

Bureau Veritas
2 dage
Dansk
Åben uddannelse
Middelfart
11.200 DKK ekskl. moms

Intern Auditor Fødevaresikkerhed

Intern Auditor Fødevaresikkerhed - tag på kursus i auditing i forhold til fødevaresikkerhed

På Intern auditor fødevaresikkerhedskurset får du en grundlæggende forståelse af forhold med betydning for fødevaresikkerheden.
Desuden vil du være i stand at planlægge og gennemføre effektive interne audits samt rapportere resultaterne af disse efter endt forløb. Kurset er relevant for alle, der arbejder med fødevaresikkerhed som intern auditor.
Inter Auditor Fødevaresikkerhed

Kendskab til fødevaresikkerhed og auditering er derfor en fordel. Vi kan anbefale vores inspirationsseminar eller vores nye kursus Opbygning af HACCP-systemer, hvis du endnu ikke har denne viden.

Dit udbytte af kurset

Efter gennemførelse af kurset vil deltageren have en grundlæggende forståelse af forhold med betydning for fødevaresikkerheden og vil således kunne planlægge og gennemføre effektive interne audits samt rapportere resultaterne af disse.

Indhold på kurset

  • Interne audits – formål, planlægning, gennemførelse og rapportering
  • Den interne auditor – ansvar, egenskaber og færdigheder
  • Samspil med den øvrige organisation med særligt fokus på ledelsens rolle Praktiske cases – gennem hele kurset
  • Kort sammenligning af standarderne ISO 22000, IFS og BRC med fokus på ligheder og forskelle
  • Gennemgang af forhold med betydning for fødevaresikkerheden bl.a. risici i fødevareproduktionen, samspillet mellem HACCP og Operational Pre Requested Programs, sporbarhed, tilbagekaldelse, fremmedlegemer, hygiejne, allegener, GMP etc.
  • Metode til risikofaktoranalyse
  • Metoder til overvågning og vurdering af præstation
  • Love og regler på fødevareområdet

Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelse udleveres på kurset.

Målgruppe

Kurset er relevant for alle, der arbejder med fødevaresikkerhed som intern auditor. Kendskab til fødevaresikkerhed og auditering er en fordel.

Undervisere

Ole Knudsen, Lead Auditor
Ole Knudsen har en baggrund som auditor i detailhandlen, og hans indgående kendskab til kravene i fødevarekædens sidste led er interessant for de fleste. Det er nemlig her, at mange fødevarevirksomheders kunder befinder sig. Ole startede som underviser i ugen efter sin ansættelse hos Bureau Veritas og er ikke stoppet endnu! Hans erfaringer og jordbundne facon har gjort ham til en eftertragtet underviser.

Pris

Prisen for dette kursus er 10.900 kr. ekls. moms.

Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning og aftenforplejning mellem de to kursusdage. Prisen er kr. 1.200,- ekskl. moms. Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding.

Bureau Veritas

Bureau Veritas

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er med sine 75.000 medarbejdere én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Vores kernekompetencer er kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, social ansvarlighed samt håndtering og dokumentering af farligt gods...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Bureau Veritas

Bureau Veritas

Oldenborggade 25
7000 Fredericia


Få information

Udfyld formularen for mere information om Intern Auditor Fødevaresikkerhed

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.