Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Intern Auditor Arbejdsmiljø

Bureau Veritas
2 dage
Åben uddannelse
Fredericia, Middelfart
10.900 - 11.200 DKK ekskl. moms

Intern Auditor Arbejdsmiljø

Kursus i interne audits med fokus på arbejdsmiljø

På Intern Auditor Arbejdsmiljø kurset lærer deltagerne auditeringsteknikker og værktøjer med særligt henblik på den interne auditors rolle i forhold til arbejdsmiljø certificering.

Målsætning med uddannelsen til intern auditor

Efter succesfuld gennemførelse af kurset, vil deltageren have kendskab til auditeringsteknikker og værktøjer med særligt henblik på den interne auditors rolle og funktion.

Deltageren trænes desuden i at vurdere, om arbejdsmiljøsystemet opfylder kravene i ISO 45001 og/eller Arbejdstilsynets Bekendtgørelse 1193.

Indhold og undervisning på kurset

På dette kursus vil undervisningen indeholde følgende:

  • Interne audits – krav til interne audits, formål, planlægning, gennemførelse og rapportering.
  • Den interne auditor – ansvar, egenskaber og færdigheder.
  • Arbejdsmiljøstyring og væsentlige værktøjer herunder fortolkning af ISO 45001 og/eller bekendtgørelse 1193.
  • Praktiske øvelser med auditering og feedback.

Elektronisk kursusmateriale

Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.

Målgruppe

Kurset er relevant for medarbejdere, der skal gennemføre interne audits. Kendskab til arbejdsmiljøstyring vil øge udbyttet.

Undervisere på kurset

Lotte Christensen, Lead Auditor

Lotte har igennem mange år som BST- konsulent arbejdet med kortlægninger af fysisk og psykisk arbejdsmiljø, foretaget helbredskontrol af forskellig slags og været aktiv i sundhedsfremmende opgaver.

Hun har været autoriseret arbejdsmiljørådgiver ved ergonomiske opgaver, EGA arbejde og psykisk arbejdsmiljø og har undervist på arbejdsmiljøuddannelsen, generelt i arbejdsmiljø, risikovurderinger, ergonomi, psykisk arbejdsmiljø, konflikthåndtering og meget andet.

Lotte er derudover Lead Auditor og hendes undervisningen foregår altid med et højt fagligt niveau, tilpasset deltagerne på kurserne.

Asger Lorentzen, Lead Auditor

Asger har gennem 10 år været Lead Auditor på arbejdsmiljø (OHSAS 18001) i mange brancher – feks. industri, byggebranchen, offentlige virksomheder og undervisning. 

Tidligere har Asger undervist på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og været arbejdsmiljøkonsulent i BST- systemet i 20 år med rådgivning i fysisk arbejdsmiljø i bred forstand.  Asger er ingeniør og har en lederuddannelse og Lead Auditor på ISO 9001 og ISO 14001.

Pris

Prisen for dette kursus er 11.200 kr. ekskl. moms.

Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning og aftenforplejning mellem de to kursusdage. Prisen er kr. 1.200,- ekskl. moms.

Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding.

Bureau Veritas

Bureau Veritas

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er med sine 75.000 medarbejdere én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Vores kernekompetencer er kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, social ansvarlighed samt håndtering og dokumentering af farligt gods...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Bureau Veritas

Bureau Veritas

Oldenborggade 25
7000 Fredericia


Få information

Udfyld formularen for mere information om Intern Auditor Arbejdsmiljø

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.