Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Arbejdsmiljø - Lead Auditor Arbejdsmiljø

Bureau Veritas
5 dage
Dansk
Kursus
Middelfart
24.500 DKK ekskl. moms

Arbejdsmiljø - Lead Auditor Arbejdsmiljø

Kursus i Lead Auditor Arbejdsmiljø

Er du ansvarlig for virksomhedens arbejdsmiljøsystem, eller er du arbejdsmiljømedarbejder? Har du brug for et løft af dine kompetencer i arbejdsmiljøsystemet? Så er dette kursus det rette for dig!

Som uddannet Lead Auditor inden for Arbejdsmiljø kan du vurdere virksomhedens arbejdsmiljøledelses-system, være en stærk sparringspartner for ledelsen og planlægge, gennemføre og afrapportere effektive audits af arbejdsmiljøledelsessystemer. 

Tag på Lead Auditor Arbejsmiljø kursus

Dit udbytte af Lead Auditor Arbejdsmilljø kurset

Med dette kursus vil du blive rustet til at kunne gennemføre, afrapportere og planlægge effektive audits af arbejdsmiljøledelsessystemer. Når du har bestået eksamen får du et Lead Auditor-certifikat, som er anerkendt i mere end 100 lande. Derefter vil du kunne lede et team af auditorer. 

Indhold på arbejdsmiljø kursus

Dette kursus i Lead Auditor Arbejdsmiljø løber over 5 intensive dage, hvor du vil have "hjemmeopgaver" der skal løses mellem undervisningsdagene. Vi anbefaler desuden, at du overnatter i nærheden af kursusstedet. 

Kurset er en kombination af teoretisk undervisning, gruppearbejde og rollespil. Vores dygtige undervisere fungere til dagligt også som auditorer, de har derfor fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der sker inden for certificering og audit.

Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.

Få mere information om vores kursus i Lead Auditor Arbejdsmiljø


Du vil blive undervist i følgende:

  • Opbygning af arbejdsmiljøledelsessystemer, herunder kravene i DS/OHSAS 18001 og Arbejdstilsynets Bekendtgørelse 1193
  • Gennemgang af arbejdsmiljølovgivning
  • En gennemgang af systemelementer som målsætning, politikker, risikoanalyse, dokumentation, afvigelser, korrigerende handlinger, ledelsens rolle og kommunikation
  • Audits – en afklaring af audits, formål og planlægning, udførelse og rapportering
  •  Auditor – ansvar, personlighed og udvælgelse
  • Casegennemgang med inddragelse af deltagernes praktiske eksempler
  • Feedback og coaching på deltagernes egen indsats

Målsætning

Efter succesfuld gennemførelse af kurset, vil deltageren være i stand til at planlægge, gennemføre og afrapportere effektive audits af arbejdsmiljøledelsessystemer. Efter en bestået eksamen modtager deltageren et Lead Auditor-certifikat, som er anerkendt i mere end 100 lande, og kan derefter lede et team af auditorer.

Forberedende kursusmateriale

Som forberedelse til kurset fremsendes der materiale omkring auditering og kvalitetsledelse som skal være gennemgået og forstået inden kursusstart. Desuden skal deltageren besvare en quiz inden kurset.

 

Målgruppe

Kurset er et godt kompetenceløft til de ansvarlige for virksomhedens arbejdsmiljøsystem og andre arbejdsmiljømedarbejdere. Forhåndskendskab til DS/OHSAS 18001 er en væsentlig forudsætning for et godt udbytte. 

Lead Auditor Kurset er et intensivt 5-dages kursus, hvor der må påberegnes løsning af "hjemmeopgaver" om aftenen, efter at undervisningen er slut. Det anbefales, at man overnatter i nærheden af kursusstedet.

Undervisere

Asger Lorentzen, Lead Auditor

Karsten Lindhardt, Lead Auditor

Eksamen og diplom

Efter bestået eksamen modtager deltageren et Lead Auditor-certifikat, som er anerkendt i mere end 100 lande, og vil derefter kunne lede et team af auditorer.

Alle Lead Auditor kurser, som vi udbyder hos Bureau Veritas Denmark A/S er IRCA-godkendt, hvilket stiller særlige krav til kursets kvalitet og undervisernes kompetencer.

Pris

Prisen for dette kursus er 24.500 ekls. moms. 

Overnatning
Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning fra mandag til fredag - samt aftenforplejning mandag til torsdag. Prisen er 3.800,- ekskl. moms og lægges oveni kursusprisen. Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding. Kurset er et intensivt forløb, så det anbefales at overnatte på kursusstedet.

Bureau Veritas

Velkommen til Bureau Veritas!

Kompetencegivende kurser Hos Bureau Veritas finder du et bredt udvalg af kompetencegivende kurser inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, farligt gods og meget mere. Vi udvikler tilmed hele tiden nye kurser, så du med sikkerhed kan finde det, du søger...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Arbejdsmiljø - Lead Auditor Arbejdsmiljø
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Bureau Veritas

Bureau Veritas

Oldenborggade 25
7000 Fredericia

Telefon: +45 7731 1000
Fax +45 7731 1101
www.bureauveritas.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Arbejdsmiljø - Lead Auditor Arbejdsmiljø

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.