Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Adfærdsdesign og nudging

bro
7 dage
Dansk
Kursus
København
33.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Kender du det? At du gerne vil have dine kollegaer eller medarbejdere til at følge en ny procedure eller strategi? De virker både motiverede og engagerede. Alligevel gør de intet anderledes. Det er topfrustrerende, men forståeligt. For det er en meget svær opgave at få andre til at ændre adfærd. Vi mennesker er i udgangspunktet irrationelle – og det skaber svære vilkår, når vi vil skabe forandringer.

Det kræver konkrete, videnskabelige teknikker at ændre uønsket adfærd i din organisation. Det kræver grundige indsigter, solide metoder og hårdt arbejde. Ja, faktisk kræver det en uddannelse. Sådan en uddannelse kan du få i bro, hvor vi dagligt arbejder med at flytte mennesker.

Sådan bliver du adfærdsdesigner i bro

På vores uddannelse i adfærdsdesign tager vi dig gennem fire moduler, der hver især har til formål at ruste dig til at skabe mere mærkbare forandringer. Vores mål er, at du efter uddannelsen kan gå direkte ud og kortlægge ønsket adfærd, foretage kvalificerede adfærdsanalyser, identificere barrierer og implementere nudges og løsninger for gennemtænkt adfærdsdesign.

H40

Modul 1: Ønsket adfærd og irrationelle mennesker

På modul 1 introducerer vi dig for den videnskab, der ligger til grund for adfærdsdesign. Vi tager afsæt i basal adfærdsteori og udvider perspektivet på de menneskelige begrænsninger, der ofte er benspænd på vejen mod den ønskede adfærd. Og du lærer om vigtige adfærdsprincipper, der kan føre dig uden om dem. Og så arbejder vi med at omsætte vage strategier og målsætninger til konkret ønsket adfærd.

Samtidig tager vi hul på eksempler og cases fra din egen hverdag, hvor adfærdsdesign kan bidrage til at løse udfordringer – aktuelle som hypotetiske. Case-arbejdet skal sikre, at du får adfærdsprincipper og -metoder helt ind under huden, og at uddannelsen har praktisk relevans for dig.

Modul 2: Undersøg adfærden, og find barriererne

Modul 2 er et modul, der giver dig en grundig indføring i de kvalitative metoder, der skal til for at skabe mærkbar forandring. På modul 2 vender vi os lidt væk fra adfærdsteorien og kigger i stedet for på, hvordan du kan undersøge adfærd i praksis. For du skaber ikke langsigtede adfærdsændringer uden at forstå konteksten og de mennesker, du gerne vil påvirke. Derfor giver vi dig kendskab til forskellige metoder, hvormed du kan indsamle, analysere og kvalificere data.

Modul 3: Konkretisering og teknikker til test

På modul 3 arbejder vi videre med dine egne cases og ser nærmere på vejen til løsninger via prototyper og test. Du lærer, hvordan du udvælger den rigtige test til en given udfordring og får mulighed for at planlægge en test af din første prototype. Og så ser vi nærmere på, hvordan du kan udbrede adfærdsdesign i din organisation. 

Modul 4: Opsamling og forankring af læringer

Trådene skal samles, og din viden skal bundfælde sig. Dét er i fokus på uddannelsens sidste og afsluttende modul, hvor vi ser frem og tilbage på én og samme tid. Vi genbesøger de vigtigste pointer fra uddannelsen, og vi ser på, hvordan du kan bruge indsigterne i dit kommende arbejde som adfærdsdesigner.

Udbytte

Uddannelsen i adfærdsdesign giver dig titlen “Adfærdsdesigner” med alt, hvad den indebærer af teoretisk viden, konkrete cases og metoder, du kan tage med hjem på kontoret. Du får en praktisk anvendelig bouillonterning af 60 års forskning – kogt ned til teknikker, der er til at forstå og anvende.

Tid

Uddannelsen strækker sig over 7 hele dage. Modul 1-3 over 2 dage fra 9-16 og modul 4 er en dag fra 9-15. Alle moduler bliver afholdt i København K.

Måske har du en leder, der skal overbevises om, at du skal have en uddannelse i adfærdsdesign? Tryk på 'Bliv kontaktet'. Så sender vi dig fire gode argumenter, du kan tage videre.

Målgruppe

Uddannelsen er til dig, der lever af at ændre andre menneskers adfærd, men efterspørger konkrete og videnskabeligt beviste teknikker til at forbedre dine resultater. Du arbejder fx med ledelse, organisationsudvikling, salg og markedsføring, kampagner eller kommunikation.

Pris

Prisen er 33.500 kr. ekskl. moms, hvis du tilmelder dig inden den 31. marts. Herefter stiger prisen til 39.000 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer: Undervisning, undervisningsmaterialer og fuld forplejning.

Eventuel hotelovernatning er ikke inkluderet i prisen.

Om udbyderen

bro 

Verden har ikke brug for flere visioner og værdisæt. Den har brug for, at mennesker træffer de rigtige beslutninger og foretager de rigtige handlinger. bro omsætter psykologiske principper til målbare adfærdsændringer. Først definerer de den adfærd, der vil gøre forskellen....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Adfærdsdesign og nudging
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

bro

Esplanaden 34C, 1. sal
1263 København

Telefon: +45 48 24 00 68
wearebro.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 10 evalueringer

Christina
Uddannelsen i adfærdsdesign var en øjenåbner for mig. Jeg kendte godt lidt til principperne i forvejen, men det var skønt at få gennemgået teorien bag, og så selv prøve det af i praksis. Kursusdagene gik superhurtigt, der var god energi og god afveksling i materialet. Underviserne var på et virkeligt højt niveau, og de var gode til at give plads...
Vis alt
Simon Pors Knudsen
Dygtige folk, brugbar, praksisnær undervisning. Mange ting, man kunne tage med sig hjem.
Katja Slüter
Der er tænkt på de mindste detaljer både før, under og efter uddannelsen. Allerede inden forløbet blev jeg som deltager løftet ind i de helt rigtige adfærdsrammer - og der blev jeg. Materialerne, lokalerne og bespisningen var super. Programmet for undervisning og fordeling af øvelser, cases og lytte-læring fungerede. Toppen af kransekagen var do...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Adfærdsdesign og nudging

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,7)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Michelle Laviolette, senior kamp...

"Du får hamrende dygtige undervisere, der formår at formidle flere års forskning på en nærværende og forståelig facon. Kurset er tilrettelagt med en god balance mellem teori og praksis, og der er masser af cases og mulighed for at bringe egne udfordringer i spil."

Læs mere