Vis finduddannelse.dk som: Mobile

bro 

Verden har ikke brug for flere visioner og værdisæt. Den har brug for, at mennesker træffer de rigtige beslutninger og foretager de rigtige handlinger.

bro omsætter psykologiske principper til målbare adfærdsændringer. Først definerer de den adfærd, der vil gøre forskellen. Så påvirker de den kontekst, målgruppen træffer beslutninger i – for når vi ændrer konteksten, ændrer vi adfærden. Og sådan går vi fra intention til interaktion. Fra motivation til dedikation. 

Hvad laver bro?

Kommunikation er ikke en ordre, vi kan brøle ud fra et mødelokale på tiende sal. Det er en kompleks størrelse, der involverer til tider irrationelle mennesker, der har en mening om alting. Det kan være drønirriterende, men det er vilkårene.

Når bro arbejder, tager de altid udgangspunkt i de mennesker, det hele handler om. Dem, der bliver berørt af de forandringer og budskaber.

De bedste resultater opnås nemlig, når vi kombinerer organisationsforståelse og kommunikationstæft med deres indsigt i den menneskelige adfærd, der definerer og gennemsyrer alle handlinger og processer.

bro's uddannelser 

I bro arbejder de praktisk og strategisk med kommunikation og adfærd fra morgen til aften. Derfor er det deres konsulenter, der underviser og drysser teoretiske og praktiske indspark ned over deltagerne på deres uddannelsesforløb.

bro har to uddannelser:

- Uddannelse i adfærdsdesign

- Uddannelse i adfærdsbaseret ledelse

Du kan læse mere om de to uddannelser nedenfor.


Vis alle uddannelser afholdt hos bro

Uddannelser

Kursus
Kommunikation og medier
Nudging Længde By Gennemsnit Pris
Adfærdsdesign og nudging 7 dage København
4,7 (10)
Diplomuddannelser
Ledelse og organisation
Adfærdsbaseret Lederuddannelse 4 dage København 32.000 DKK

Vis alle

Kontakt mig

Kom I kontakt med bro
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

bro

Esplanaden 34C, 1. sal
1263 København

Telefon: +45 48 24 00 68
wearebro.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 10 evalueringer

Christina
Uddannelsen i adfærdsdesign var en øjenåbner for mig. Jeg kendte godt lidt til principperne i forvejen, men det var skønt at få gennemgået teorien bag, og så selv prøve det af i praksis. Kursusdagene gik superhurtigt, der var god energi og god afveksling i materialet. Underviserne var på et virkeligt højt niveau, og de var gode til at give plads...
Vis alt
Simon Pors Knudsen
Dygtige folk, brugbar, praksisnær undervisning. Mange ting, man kunne tage med sig hjem.
Katja Slüter
Der er tænkt på de mindste detaljer både før, under og efter uddannelsen. Allerede inden forløbet blev jeg som deltager løftet ind i de helt rigtige adfærdsrammer - og der blev jeg. Materialerne, lokalerne og bespisningen var super. Programmet for undervisning og fordeling af øvelser, cases og lytte-læring fungerede. Toppen af kransekagen var do...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om bro

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 10 evalueringer
Kundecase
Ørsted

"bros indsats var en vigtig faktor i at få de fine ord i vores nye tone of voice til for alvor at smitte af på de tekster, vi dagligt skriver og sender ud i æteren."

Læs mere
Michelle Laviolette, senior kamp...

"Du får hamrende dygtige undervisere, der formår at formidle flere års forskning på en nærværende og forståelig facon. Kurset er tilrettelagt med en god balance mellem teori og praksis, og der er masser af cases og mulighed for at bringe egne udfordringer i spil."

Læs mere