Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Coaching i arbejdslivet

Bonsai Institute
Startdatoer
København
27-05-2021  
7.500 DKK
28-05-2021  
18-06-2021  

Kursusbeskrivelse

CoachingCoaching i arbejdslivet

Vil du blive bedre til at få gode samtaleteknikker og udvikle coachingkompetencer? Et kursus i coaching på Bonsai Institute er til alle, der ønsker at blive bedre til at kommunikere konstruktivt og stille de gode spørgsmål, der åbner for nye indsigter. 

Dit udbytte af kurset

Lær hvad coaching er, og hvordan du gennemfører en coachende samtale. Dette coachingkursus giver dig en brugbar viden og praktisk anvendelig træning i, hvordan du gennemfører coachende samtaler i hverdagen og i arbejdslivet. 

Når du lærer at bruge den coachende samtale, vil du opleve, hvordan du helt naturligt skaber en tillidsfuld relation til den, du coacher, gennem specielle lytte- og spørgeteknikker. 

Indhold og opbygning af kurset

Kurset i coaching og samtaleteknikker veksler mellem teoretiske oplæg, øvelse i at anvende teknikkerne i praksis og opfølgning i plenum omkring fælles læring. Træningen tager udgangspunkt i deltagernes egne ønsker og problemstillinger og giver mulighed for at gå tilbage på arbejdet og træne disse færdigheder, fx i samtaler med kolleger eller medarbejdere.

Undervejs på kurset vil du få mulighed for at træne coaching i praksis i små grupper, og du vil løbende få feedback af både underviseren og de øvrige kursusdeltagere. Du og de andre deltagere vil få mulighed for både at afprøve selv at blive coachet og at coache andre deltagere. Der er god mulighed for feedback, idet vi er to instruktører på kurset.

På kurset får du undervisning i følgende områder:

  • Coaching som kommunikation
  • Rammerne for en god coachingsamtale
  • Væsentlige coachingkompetencer: spejling, matching, lytteevne, empati
  • Spørgsmål og spørgsmålstyper - hvorfor er værktøjet vigtigt?
  • Hvordan bliver mine spørgsmål gode og hjælpsomme?
  • Coachingsamtalen - vi træner en model, du som udgangspunkt kan lære at følge

Dine undervisere på kurset er Margrethe Gade og Rikke Rosengren.

Målgruppe

Kurset i coaching er oplagt for dig, der arbejder med kommunikation i din hverdag – fx lærere, pædagoger, ledere, afdelingsledere, souschefer, behandlere, mødeledere.

Pris

På kurset i coaching får du et 3 dages kursus fra 9-16 med fuld forplejning. Prisen for kurset er 7.500 kroner ekskl. moms. Max. 20 deltagere på holdet.

Om udbyderen

Bonsai Institute

Bonsai Institute

Bonsai Instituttet er et kursus- og kompetencecenter for viden inden for pædagogik, naturpædagogik og ledelse. Vi udbyder kurser og uddannelser for forældre, pædagoger og andre, der arbejder med børn og som har interesse i at skabe rammer for en god...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Bonsai Institute

Blegdamsvej 1B
2200 Kbh N

Telefon: +45 2380 7464

Få information

Udfyld formularen for mere information om Coaching i arbejdslivet

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: