Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bonsai

Bonsai Institute

Vores program henvender sig til forældre, pædagoger og andre, der arbejder med børn og har interesse i at skabe rammer for en god og sund barndom.

I tillæg til dette har vi en ledelsesuddannelse til ledere i store og små institutioner, kommuner og private virksomheder. Vi består af en stor gruppe af interne og eksterne undervisere.

Vi modtager gerne henvendelser fra fagpersoner, som gerne vil tilbyde et kursus eller en uddannelse i samarbejde med os.

Om Bonsais vision

Bonsai Instituttets vision er rodfæstet i Børneøen Bonsais vision som er, at:

“Alle børn i Børneøen Bonsai har kærlige og efterlignelsesværdigt voksne omkring sig, som understøtter udfoldelsen af hvert enkelt barns indre lys”.

I Bonsai Institute arbejder vi derfor for at udbrede viden omkring Skandinaviske skovbørnehaver, småbørnspædagogik, naturpædagogik i sammenspil med Gordon Neufelds tilknytnings teori. Vores ambition er at inspirere så mange forældre og fagpersoner som muligt, både nationalt og internationalt, så der er grobund for at hjælpe små børn på vej ind i god og sund barndom med ro til leg og masser af natur.

Om Bonsais historie

Vores pædagogiske rødder næres af Børneøen Bonsai, en skov-, udflytter og Steiner børnehaven, hvor vi arbejder med skov-, natur og småbørnspædagogik i sammenspil med Gordon Neufelds tilknytningsteori. Vores erfaring og begejstring kommer fra over 20 års arbejde som vi gerne vil tilbyde til alle som er interesseret i og vil hjælpe med at løfte opgaven for at give vores børn en sund og god barndom. 

Bonsais Pædagogerne blev inspireret af idéen at bygge bro mellem barnets hjem og daginstitutionen for at tilbyde rammer for en tryg barndom. Efterspørgsel fra pædagogernes og forældrenes side blev til en stor uddannelsesprojekt, hvor vidensformidling og udvikling står i centrum. Idet blev broen understøttet af Bonsai Institute, som blev stiftet i 2018 af Rikke Rosengren, som er vores uddannelses og kursus center. Og det er her, hvor vi ser frem til at udvikle flere kurser omkring pædagogik, naturpædagogik, Gordon Neufelds tilknytningsteori, ledelsesopgaver samt kunstneriske emner. 

Den anden støttende søjle i vores bro er Blue Pearl Books forlag, som blev stiftet af Rikke Rosengren i 2019. Her har vi samlet alt vores pædagogiske viden i forskellige bøger, der kan bruges til dagligdagen som fagperson eller som forældre.


Vis alle uddannelser afholdt hos Bonsai Institute

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation Længde By Gennemsnit Pris
Bæredygtig og bevidst ledelse 7 Lektioner København 35.000 DKK
Pædagogik
Pædagogik i erhvervslivet
Coaching – med fokus på pædagogisk udvikling 3 dage København 7.500 DKK

Vis alle

Kontakt mig

Kom I kontakt med Bonsai Institute
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Bonsai Institute

Blegdamsvej 1B
2200 Kbh N

Mobil +45 2380 7464


Få information

Udfyld formularen for mere information om Bonsai Institute

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.