Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Sælg (globalt) på Amazon

Børsen Uddannelse
1 dag
Kursus
København
Startdato: 11-11-2021 - København
8.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Uddannelse

Tag dette kursus og skab en business case på Amazon

Hver fjerde dansker benytter sig allerede af Amazon, og det tal vil kun stige støt, når den globale gigant indtager det skandinaviske marked – og dermed ændrer på værdikæden producent-retail-forbruger. Men 41% af danske industrivirksomheder svarer i en rundspørge, at de mangler de nødvendige kompetencer til at blive konkurrencedygtige på Amazon. Disse kompetencer får du i dette kursus.

Kursets indhold

Udnyt din virksomheds potentiale på Amazon – og opnå ekstra fordele ved at gøre det, før dine konkurrenter ankommer til verdens største B2C-retailer.

Du bliver med denne masterclass i din faglige bagage i stand til at lægge en Amazon-strategi. Med afsæt i data og en business case, der er nøje beregnet ud fra jeres nuværende situation, bygger vi landgangsbroen, der gør jer klar til at lade virksomheden gå om bord på Amazon.

Dit udbytte af kurset

Efter denne masterclass kan du:

  • Analysere din virksomheds potentiale på Amazon
  • Udarbejde en Amazon-strategi for din virksomhed
  • Tage konkrete skridt i forbindelse med etableringen af din strategi
  • Tage Amazon i brug som salgskanal

Der er ingen tvivl om, at der vil ske et kæmpe skifte i måden vi tænker onlinesalg når Amazon først gør sit indtog på det skandinaviske marked. Det betyder, at de danske virksomheder der ser en business case, før deres konkurrenter ser deres, unægtelig vil stå stærkt. Vi glæder os til at hjælpe dig med at sælge globalt på Amazon.

Målgruppe

Kurset har til formål at klæde deltagerne på til at træffe de rigtige strategiske beslutninger ud fra et solidt analysegrundlag. Kurset Sælg på Amazon henvender sig til beslutningstagere i produktions- og handelsvirksomheder. Det kan være C-level eller leder af salg, marketing eller ansvarlige for en produktlinje eller for ledere i virksomheder og FMCG producenter.

Pris

Prisen for kurset Sælg på Amazon er 8.500 kroner ekskl. moms. 

Hvorfor vælge Børsen Uddannelse?

Uddannelser er udviklet i tæt dialog med erhvervslivet

Uddannelser med høj faglighed og konkret anvendelighed

Undervisere har teoretisk og praktisk erfaring

Mød din underviser

Din underviser er Jeppe Hamming, Head of marketplaces hos Nørgård Mikkelsen

Jeppe Hamming har med sin baggrund inden for digital markedsføring og omfattende erfaring med at rådgive de største danske retailere og producenter inden for forretnings- og markedsføringsstrategi, en tilbundsgående viden om de danske markedsforhold, der er relevant for Amazon. I dag arbejder Jeppe netop med at rådgive danske virksomheder om brug af Amazon.Video

Om udbyderen

Børsen Uddannelse

Børsen Uddannelse er skabt til dig, der hver dag tager ansvar for dig selv, for andre og for din virksomhed. Børsen Uddannelse er et nyt undervisningstilbud, hvor vi kombinerer vores viden fra dansk erhvervsliv og indsigt fra ledelsesgangene med teori...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Børsen Uddannelse

Tietgensgade 35-39
1704 København

Telefon: 32143232

Få information

Udfyld formularen for mere information om Sælg (globalt) på Amazon

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.