Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Forretningsudvikling

Børsen Uddannelse
2 dage
Kursus
København
Startdato: 05-05-2021 - København
12.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Uddannelse

Skab profitabel vækst med et kursus i Forretningsudvikling

På denne uddannelse i vækststrategi og forretningsudvikling lærer du, hvordan du lægger en solid og vækstbaseret forretningsstrategi ud fra den nyeste forskning og konkrete erfaringer fra erhvervslivet og ikke mindst, hvordan strategien realiseres.

Kursets indhold

Med dette kursus får du redskaberne og indsigterne til at kunne analysere og udforme forretningsstrategien for din virksomhed, og du lærer de metoder, der sikrer, at planerne bliver ført ud i virkeligheden. Udgangspunktet på uddannelsen er fokus på, hvordan strategi- og vækstinitiativer bliver til noget målbart, konkret og profitabelt.

Med udgangspunkt i empirisk data, konkrete og relevante cases samt nyeste forskning bliver du klogere på strategi- og forretningsudvikling, og hvordan det bør gribes an i din virksomhed. Cases og eksempler fra relevante danske og internationale virksomheder inddrages i høj grad i undervisningen, således at du bliver i stand til selv at kunne arbejde videre med forretningsudviklingen i din virksomhed.

Der præsenteres letanvendelige modeller, moderne redskaber og rammeværk til dit videre arbejde med strategi- og forretningsudvikling i din virksomhed.

Dit udbytte af kurset

På denne masterclass lærer du:

  • Hvordan du lægger en solid og vækstbaseret strategi for din forretning, og hvordan denne plan realiseres
  • Hvordan du undgår de typiske faldgruber i arbejdet med strategi- og forretningsudvikling
  • Hvilke metoder du skal benytte ved implementering af virksomhedens strategi
  • At anvende modeller og metoder til udvikling af din virksomhed, som du kan arbejde videre med efter uddannelsens afslutning

Invester tid i forretningsudvikling

Du øger dine og din virksomheds chancer for succes og vækst, hvis du har kompetencer og færdigheder inden for forretningsudvikling og dermed ved, hvilke områder I med fordel kan arbejde med i din virksomhed. Invester to dage, og skab realiserbar vækst i virksomheden. 

Alle deltagere på uddannelsen får Lars Bo Hansens bog ”Mig og Joe” (2016), der handler om strategiarbejdet i Joe & The Juice – en virksomhed, der har opbygget en stærk virksomhedsidentitet og -kultur, og hvor hemmeligheden bag succesen er et konstant krav om at være anderledes, præcis styring, nærhed til det, der virkelig betyder noget, smartness og ikke mindst en ægte og indiskutabel tro på betydningen af motivation.

Målgruppe

Kurset i Forretningsudvikling er for topledere og erfarne ledere med det strategiske ansvar for virksomheden, eller som skal stå i spidsen for en ny, vækstbaseret strategi. Det kan være deltagere fra alle størrelser af virksomheder. Kurset henvender sig dog ikke til ledere fra den offentlige sektor.

Pris

Prisen for denne masterclass er 12.500 kr. ekskl. moms. 

Hvorfor vælge Børsen Uddannelse?

Uddannelser er udviklet i tæt dialog med erhvervslivet

Uddannelser med høj faglighed og konkret anvendelighed

Undervisere har teoretisk og praktisk erfaring

Mød din underviser

Din underviser er Lars Bo Hansen, partner hos Implement Consulting Group

Lars Bo Hansen har arbejdet med strategi- og forretningsudvikling i mere end 20 år og har udviklet strategier og arbejdet med implementering i en lang række industrier, både nationalt og internationalt.

Lars Bo Hansen er desuden forfatter til flere bøger om strategi, forretningsudvikling og ledelse, herunder “De første 100 dage” (2018), “Mig og Joe” (2016) og “Strategi der virker” (2013). Lars er med andre ord rutineret i at formidle viden.

Video

Kontaktinfo

Børsen Uddannelse

Tietgensgade 35-39
1704 København

Telefon: 32143232

Om udbyderen

Børsen Uddannelse

Børsen Uddannelse er skabt til dig, der hver dag tager ansvar for dig selv, for andre og for din virksomhed. Børsen Uddannelse er et nyt undervisningstilbud, hvor vi kombinerer vores viden fra dansk erhvervsliv og indsigt fra ledelsesgangene med teori...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Få information

Udfyld formularen for mere information om Forretningsudvikling

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: