Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bevidst lederskab og mærkbar ledelse

Børsen Uddannelse
2 dage
Kursus
København
Startdato: 04-05-2021 - København
12.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

bevidst lederskab og mærkbar ledelse

Tag et kursus i bevidst lederskab og mærkbar ledelse

Fremtidens bæredygtige arbejdspladser har brug for bevidste ledere, der kan udøve mærkbar ledelse. Lyder dette som noget er relevant for dig? Så er dette kursus hos Børsen måske noget for dig!

Kursets indhold

På kurset “Bevidst lederskab og mærkbar ledelse” bliver du klogere på, hvordan du som leder skaber sunde og effektive ledelsesvaner, som gør dig i stand til at udøve bevidst og mærkbar ledelse over for dine medarbejdere. Kurset består bl.a. af teori, praktiske øvelser, solo- og grupperefleksion.

Med afsæt i forskning inden for vaner, adfærdsdesign, motivation, bevidsthedspsykologi og ledelse, kombineret med erfaring fra en af landets førende tænkere inden for organisationsudvikling, får du konkrete redskaber til, hvordan du kan implementere mærkbar ledelse og derved opnå en højere grad af bevidst lederskab i din hverdag.

Dette kursus adskiller sig fra andre ledelsesuddannelser, da den bl.a. er baseret på dyb indsigt i ledelse opnået via samtaler med mere end 2000 top- og mellemledere fra det danske erhvervsliv.

Udbytte

Dit udbytte med kurset

Med kurset i Bevidst lederskab og mærkbar ledelse får du en solid indføring i hjernens og bevidsthedens opbygning, samt hvilke faktorer der spiller ind på menneskers vaner, indlæring, motivation og deres evne til at anvende deres kompetencer optimalt – og hvordan alt dette relaterer til dit arbejde som leder.

Efter uddannelsen har du:

  • Fået et grundigt indblik i de styrende mekanismer for adfærd, både hos dig selv som leder og hos dine medarbejdere
  • Lært at identificere dine ledelsesmæssige udfordringer, og veksle mellem transformationsledelse, opgaveledelse og relationsledelse
  • Fået indblik i egne ”blinde vinkler” som leder og lært, hvordan du kan navigere rundt om dem
  • Indblik i og bevidsthed om egne uhensigtsmæssige ledelsesvaner og redskaber til at arbejde med disse

Målgruppe

Kurset Bevidst lederskab og mærkbar ledelse henvender sig til ledere, der ønsker at være mere bevidste og mærkbare i deres ledelsesstil og supplere med et mere menneskeligt og autentisk fokus, hvor der tages højde for de ubevidste biologiske, psykologiske og sociale faktorers rolle for lederskabet.

Endvidere henvender kurset sig til ledere, der ønsker at få inspiration til, hvordan de selv kan opnå et mere mærkbart og bæredygtigt arbejdsliv, og hvor skellet mellem den leder, man er, og den, man ønsker at blive til, gradvist kan udviskes.

Pris

Prisen for kurset Bevidst lederskab og mærkbar ledelse er 12.500 kroner ekskl. moms.

Kontaktinfo

Børsen Uddannelse

Møntergade 19
1140 København K

Telefon: 32143232

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Børsen Uddannelse?

Uddannelser er udviklet i tæt dialog med erhvervslivet

Uddannelser med høj faglighed og konkret anvendelighed

Undervisere har teoretisk og praktisk erfaring

Om udbyderen

Børsen Uddannelse

Børsen Uddannelse er skabt til dig, der hver dag tager ansvar for dig selv, for andre og for din virksomhed. Børsen Uddannelse er et nyt undervisningstilbud, hvor vi kombinerer vores viden fra dansk erhvervsliv og indsigt fra ledelsesgangene med teori...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Få information

Udfyld formularen for mere information om Bevidst lederskab og mærkbar ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: