Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Board Certificate - Intensiv bestyrelsesuddannelse

Board Assure
3 dage
Kursus
København
Startdato: Kontakt for information - København

Board Certificate - Intensiv bestyrelsesuddannelse

board certificate

Board Certificate - intensiv bestyrelsesuddannelse

På Board Certificate uddannes du af erfarne, professionelle bestyrelsesmedlemmer og eksperter. Det praktiske bestyrelsesarbejde er i fokus på den intensive uddannelse.

Dit udbytte af Board Certificate uddannelsen

Board Certificate er udviklet I samarbejde med KPMG, Horten og Amrop samt en række professionelle bestyrelsesmedlemmer. På de 2 første dage skabes fundamentet for dit bestyrelsesarbejde. På den 3. dag testes du i vores unikke bestyrelsessimulationsspil The Board Game.

Du får: 

  • Styrkede faglige kompetencer
  • Best practice-inspiration
  • Seneste tendenser
  • Konkrete arbejdsredskaber
  • Seneste lovgivning
  • Et alumninetværk

Baggrund for uddannelsen

Hos Board Assure har vi siden 2011 arbejdet med at forsikre danske bestyrelsesmedlemmer og direktører mod det stigende ledelsesansvar, de bliver mødt med. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at du står stærkt, når du løfter bestyrelsesopgaven.

En god bestyrelsesuddannelse giver dig de nødvendige værktøjer og gør dig i stand til at være et endnu bedre og effektivt bestyrelsesmedlem – og samtidig minimere dit personlige erstatningsansvar. Vi har sammen med en række af Danmarks absolut førende rådgivere og virksomheder udviklet en kort og intensiv bestyrelsesuddannelse på højeste faglige niveau.

Uddannelsen varetages af landets dygtigste eksperter og erfarne bestyrelsesformænd og tager udgangspunkt i det praktiske bestyrelsesarbejde – ikke blot teori og lovgivning.

Styrk dit netværk

I forbindelse med uddannelsen afholder vi den første aften en netværksmiddag på IDA Mødecenter, hvor I får mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Efter uddannelsen bliver du tilknyttet vores alumninetværk, hvor du vil blive inviteret til to årlige arrangementer, som afholdes i samarbejde med vores samarbejdspartnere, KPMG, Horten og Amrop. Arrangementerne vil have fokus på tidens tendenser inden for bestyrelsesarbejde, så du hele tiden er opdateret i dit bestyrelsesarbejde. Her vil I samtidig få mulighed for at møde de tidligere deltagere fra bestyrelsesuddannelsen.

Lokation og overnatning

Board Assures bestyrelsesuddannelse afholdes i flotte omgivelser på IDA mødecenter, på Kalvebod Brygge, med udsigt til vandet og i hjertet af København.

Hvis du har brug for overnatning i forbindelse med din uddannelse, har Board Assure en firmaaftale med ARP-HANSEN HOTEL GROUP, hvilket gælder til hhv. Tivoli Hotel og Copenhagen Island samt deres to Wakeup Copenhagen-hoteller.

Board Certificate - Intensiv Bestyrelsesuddannelse

Board Assure

Board Assure har speciale i bestyrelser. Vores anerkendte intensive bestyrelsesuddannelser, Board Certificate ogAdvanced Board Certificate, undervises af Danmarks førende eksperter og professionelle bestyrelsesmedlemmer. Vi er eksperter inden for forsikring af ledelser og markedsleder i Danmark indenfor personlig bestyrelsesforsikring. Board Assure er en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Board Assure

Board Assure

Højbro Plads 10
1050 København K

Få information

Udfyld formularen for mere information om Board Certificate - Intensiv bestyrelsesuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Martin Thorborg, Iværksætter

“Flot, professionelt og veltilrettelagt uddannelse, hvor foredragsholderne havde et meget højt niveau – Value for Money. 5 ud af 5 Stjerner”

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: