Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bloom Performance - en unik pædagogisk efteruddannelse

Bloom® Institute
10 dage
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: Holdet oprettes, når der er min. ti tilmeldte.
Kursus
Gentofte
9.600 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Bloom Performance

 • en unik pædagogisk efteruddannelse

BloomPerformance

Bloom Performance er en pædagogisk efteruddannelse, hvor du i en gruppe på højst 20 deltagere opnår både teoretisk og især praktisk viden om, hvordan du kan anvende kunstneriske processer som et middel til at få hvert enkelt barn til at udfolde sit personlige potentiale.

I et levende og trygt miljø kommer du både til at arbejde med dig selv og dit personlige potentiale og med at bruge Blooms målrettede metode i din egen praksis med børn.

Hos Bloom Institute ved vi, at for at man som voksen kan forsøge at møde og rumme hvert enkelt barn, dér hvor det er, er det en styrke, at man rummer sig selv og kender sit eget personlige potentiale. Derfor er personlig udvikling en vigtig del af vores uddannelse.

Det opnår du med uddannelsen:

 • Udvikling af dine kompetencer som facilitator af læringsforløb for børn
 • Et rum til at reflektere over dit pædagogiske arbejde og dermed udvikle din faglighed
 • Personlig udvikling
 • Teoretisk viden om kunstens indvirkning på børn
 • Værktøjer til at fremme handlekraft hos børn, så de er klædt på til at møde verden.
 • Metoder til at udvikle børns selvstændighed i et fælleskab
 • Erfaring med udvalgte kunstneriske teknikker, fx keramik eller billedkunst
 • Konkrete værktøjer til at inkorporere kunst i dit pædagogiske arbejde med børn
 • Adgang til efterfølgende at abonnere på Blooms tips og inspiration
 • Mulighed for efterfølgende at deltage i Bloom Performance-uddannelserne niveau 2 og 3. 

Derfor tilbyder vi uddannelsen:

Selvom din faglighed er solid og din erfaring stor, kan det være en udfordring skabe en undervisning eller et pædagogisk projekt, der fanger samtlige børn. Årsagen er blandt andet, at børn og unge tager læring til sig på forskellige måder, at de i dag skal navigere i en uforudsigelig verden, og at vi skal kunne rumme dem alle, give dem nærvær og tilbyde dem meningsfuld undervisning.

Bloom Institute har gennem mange års erfaring i arbejde med børn og generel udvikling af mennesker, udviklet en metode, der kan favne endnu flere børn. En metode, som vi underviser deltagerne på Bloom Performance i.

Løsningen har vi hentet i den kunstneriske skabelsesproces.

Processen fra idé til værk, hvor man afprøver teknikker og metoder og gør idéer til virkelighed, kan nemlig anvendes som pædagogisk greb i al slags arbejde med børn og unge. Og Bloom Institute er i dag specialiseret i at skabe læringsforløb, der udfolder børn og unges medfødte skaberkraft, styrker deres handlekraft og i et fællesskab får dem til at stå stærkere som dem, de er.

Den bærende filosofiske tankegang bag uddannelsen er inspireret af Søren Kirkegaard, K.E. Løgstrup og Rudolf Steiner.

Derfor er Bloom Performance unik:

 1. Vi arbejder konstant i krydsfeltet mellem kunst, handlekraft og fællesskab
 2. Vi inddrager professionelle kunstnere for at forfine de kunstneriske metoder
 3. Vi fokuserer på at hjælpe dig til at udfolde dit fulde personlige potentiale – som en nøgle til at du kan hjælpe børn til at udfolde deres.

Sådan er uddannelsen bygget op:

Uddannelsen består af ti undervisningsdage, som er fordelt over ti uger og er indholdsmæssigt delt op i to forløb:

 1. De første fire uger er fokus på dig selv i dit arbejde, på dine personlige styrker og på dine præferencer. Vi kortlægger din vision for dit arbejdsliv, din drivkraft, dine værdier og under hvilke betingelser, du fungerer bedst. Og vi sætter fokus på mod til at sætte de handlinger i gang, der er vigtige for dig i dit arbejde.
 2. De efterfølgende seks uger dykker vi ned i Blooms tre essentielle søjler: kunst, handlekraft og fællesskab. Du får fyldt din værktøjskasse med redskaber, som du efterfølgende kan bruge i dit daglige arbejde.

Kunst

Vi sætter fokus på kunst som metode til at øge børnenes evner til at tænke abstrakt, arbejde med noget, der er større end dem selv og til at opleve flow i deres arbejdsprocesser.

Du bliver både undervist i teori omkring kunstens indvirkning på mennesker, og professionelle kunstnere lærer dig konkrete tekniker indenfor fx keramik og billedkunst.

Handlekraft

Vi arbejder teoretisk og praktisk med handlekraft i forhold til at omsætte kreative idéer til virkelighed. Vores sigte er, at børn får styrket deres handlekraft, så de kan bruge den fremover i alle aspekter af livet. Vi får besøg af forskellige iværksættere, der deler deres erfaringer med at sætte handle på idéer – erfaringer du kan bruge dem i dit daglige arbejde med børn.

Fællesskab

Vi arbejder med metoder og teknikker, der understøtter børns selvstændighed og deres evne og mod til at stå stærkt i et fællesskab som dem, de er. Og vi sætter fokus på børns motivation – på den måde giver vi børn mulighed for at beskæftige sig med det, de brænder for. Nu og i deres videre liv.

Kommende uddannelsesforløb

Præcise datoer og tidspunkter for næste forløb:

25. Januar 2021 kl 9-16

26. Januar 2021 kl 9-16

27. Januar 2021 kl 9-16

28. Januar 2021 kl 9-16

3. Februar 2021 kl 10-16

4. Februar 2021 kl 10-16

10. Februar 2021 kl 10-16

11. Februar 2021 kl 10-16

24. Februar 2021 kl 10-16

25. Februar 2021 kl 10-16

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der …

til daglig arbejder med børn, fx som lærer eller pædagog. Dig, der har lyst til at få nye effektive værktøjer til at inspirere og motivere endnu flere børn. Dig, der ønsker mere overskud i dit arbejde med børn. Og dig, der ønsker at arbejde fokuseret på at udvikle børns handlekraft – så de kommer til at stå stærkere i livet og i verden.

Uddannelsen er relevant uanset hvilket fag, du som lærer underviser i - og uanset hvilket projekt du som pædagog arbejder med.

Pris

Pris:

12.000 kr. inkl. kaffe og snacks på alle uddannelsesdagene.

Mulighed for at betale i fire rater.

Om udbyderen

Bloom® Institute

BLOOM INSTITUTE - kunst, handlekraft & fællesskab Bloom Institute udfolder børns kreativitet og lærer dem at stå stærkere i fællesskabet og i verden. Vi er specialiserede i at udvikle børns medfødte skaberkraft, i at motivere børn til at være nysgerrige,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Bloom® Institute

Adolphsvej 59
2820

Få information

Udfyld formularen for mere information om Bloom Performance - en unik pædagogisk efteruddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: