Familierådgiver

Blackbird Institute, i København
Længde
2 år
Pris
55.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
26 august, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 år
Pris
55.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
26 august, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

26 august, 2024

  • Holdundervisning
  • København

Kursusbeskrivelse

Relationskompetent leder og familierådgiver

Familierådgiver

Uddannelsen til Familierådgiver tager 2 år og består af en 1-årig grunduddannelse i relations- og livskompetence og et efterfølgende år, der uddanner dig til Familierådgiver. Det kan også være dit 2. år på vores 4-årige uddannelse i familie- og psykoterapi.

Du vil under din uddannelse få en fagpersonlig styrke, da undervisningen både vil involvere dig selv og dine egne problematikker samt tilføre dig nye teoretiske perspektiver og redskaber, som du kan bruge i dit liv både personligt og professionelt.

2.år på grunduddannelsen har fokus på intensiv træning i den professionelle samtale som familierådgiver – både teoretisk og praktiskPå dette 2.år lærer du, hvilke generelle principper der skal være til stede for at sikre et godt resultat af rådgivningen. Principperne er også et udtryk for en holdning til det at have med andre mennesker at gøre både fagligt og personligt.

Uddannelsens indhold og opbygning

  • Året består af 9 moduler á 3 dages varighed.
  • Det sidste modul på året er en certificering med en skriftlig opgave og et filmklip, der vises til den mundtlige fremlæggelse.
  • Du skal deltage i en studiegruppe, der mødes cirka 3 timer mellem hvert modul, hvor I støtter hinanden og træner forskellige opgaver og øvelser, der stilles fra instituttet.
  • Vi anbefaler, at du går i egenterapi og supervision.
  • Der vil være læsning af faglitteratur mellem hvert modul.

Dit udbytte

  • Forsat grundlæggende teori om mennesket i verden, relationskompetence og familiefaglige emner, ressourcer og udfordringer.
  • Introduktion til Blackbirds Institutes unikke familierådgivermodel, der kvalificerer dig til at varetage professionelle samtaler.
  • Praktisk træning i at varetage den professionelle samtale med børn og voksne med dig selv som en ligeværdig, ledende og personlig autoritet.
  • Træning og indsigt i egne empatiske kommunikative kompetencer.
  • Personligt arbejde med de emner og mønstre, der er relevante for dig, og som kunne stå i vejen for dit rådgivende relationelle arbejde. Endvidere at bevidne og erfare andres måde at være i livet på
  • Forståelsen for og indsigt i vigtigheden af vores krop som et centralt informativt sanseligt system, der uundgåeligt indgår i arbejdet med mennesker.
  • Erfaringer med og kompetencer til at modtage og få udbytte af supervision.
  • Viden om de etiske dilemmaer, der er en del af ethvert ansvarligt ledende og familierådgivende arbejde.

Målgruppe

Uddannelsen i Familierådgivning er rettet mod dig, der arbejder eller gerne vil arbejde professionelt med ledelse, relationer og professionelle samtaler, hvis sigte er at vejlede, rådgive, anerkende, støtte, informere andre og opløse svære dilemmaer og konflikter.

Pris

Prisen for overbygningen som Familierådgiver er kr. 55.000,-

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Familierådgiver
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Blackbird Institute
Ragnagade 7, 3. sal
2100 København Ø

Udviklende uddannelser. Høj faglighed. Gennemført kvalitet. Blackbird Institute er etableret af Fie Hørby og er Danmarks største familieterapeutiske institut. Vi er specialiserede i relationskompetence og uddanner familierådgivere, ledere og familie- og psykoterapeuter, som er kvalificerede til at yde rådgivning og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret