Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Certificeret - ALT terapeut

Bindevævsterapi
100 timer fordelt på 18 dage over 9 måneder
Dansk
Kursus
København
Startdato: 07-09-2022 09:30 - København
25,50 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Ansigtsløftningsteknik - ALT

Bliv certificeret bindevævsbehandler i Ansigtsløftningsteknik.

Dit udbytte af uddannelsen

På uddannelsen i ALT lærer du at korrigere ansigtet og genskabe det levende og energifyldte ansigt med en blid bindevævsteknik udviklet af Stanley Rosenberg. 

ALT er opbygget over et system, hvor man over 6 sessioner systematisk løsner klientens spændinger i bindevævet. Dette ved minutiøst at gennemgå de i alt 100 muskler vi har i ansigt, hals og nakke. 

Uddannelsens indhold

På uddannelsen får du ydermere også forståelse for og viden omkring, hvordan tanker og følelser kan påvirke bindevævet på en negativ måde, og hvordan du som behandler kan arbejde med at forløse disse.

På ALT-uddannelsen vil du opnå at få et solidt og alsidigt fundament til en unik behandlingsform, som både kan stå alene, men som også vil være et fantastisk supplement til andre behandlingsformer.

Med teknikkerne du lærer på uddannelsen, vil du kunne hjælpe klienten til at bl.a.:

  • Genskabe et harmonisk ansigtsudtryk
  • Øge elasticiteten i ansigtet – ansigtsløft
  • Forbedre bid-funktionen
  • Frigøre kæbespændinger
  • Lette vejrtrækningen
  • Løsne arvæv
  • Lette problematikker for ansigtet- hovedpine, migræne, hals og nakke problemer.

Uddannelsen starter med at få en grundlæggende viden om bindevævet, samt en indføring i bindevævsteknikken. De følgende moduler er bygget op efter de 6 sessioner, som behandlingen består af.

Årets vindere af Danish Beauty Award 2020, Bedste skønhedsbehandling!

Bindevævsterapi har med deres uddannelse A.L.T. vundet årets Danish Beauty Award 2020, og dommeren fra konkurrence skrev følgende omkring behandlingen: ”En helt igennem fantastisk behandling. Sjældent set forandring efter en enkelt behandling. Næsten som makeup du påfører den ene side og dernæst den anden. Du ser en tydelig forandring ved arbejdet med muskulaturen. En holistisk oplevelse for hele kroppen, så du svævende går fra behandlingen med et harmonisk udseende.”
Er du interesseret i at lære denne fantastiske behandling? Så har du chancen nu på vores A.L.T. uddannelse som certificeret A.L.T terapeut!

Bedste skønhedsbehandling

Pris

Uddannelsen koster 25.000 kr. ved betaling af det fulde beløb ved tilmelding. Ved afdrag betales 5500 kr. i depositum ved indmeldelse og efterfølgende 7 rater á 2800 kr. fra første måned. Du er tilmeldt en plads, når du har betalt.

Prisen inkluderer: ALT manual og forplejning. Prisen inkluderer ikke bøger og plancher. For at give mulighed for grundig vejledning og supervision under uddannelsen er der max plads til 12 elever.

Om udbyderen

Drømmer du om at blive klogere på kroppen? At kunne hjælpe dine klienter med at slippe traumer og stress? Eller måske vil du bare gerne vide mere om bindevævet, og hvorfor det er godt at kunne arbejde med dette? Akademi for...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Certificeret - ALT terapeut
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Bindevævsterapi

Rosendalsgade 8
2100 København Ø

Telefon: +4523495161
Mobil 23495161

Få information

Udfyld formularen for mere information om Certificeret - ALT terapeut

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.