Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bindevævsterapi for behandlere

Bindevævsterapi
10 dage
Åben uddannelse
København
14.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Bindevævsterapi for behandlere

Ønsker du at lære mere om bindevævet? Og hvordan du på en blid og skånsom måde kan løsne spændinger i dybden, også områder, man normalt ikke kommer til med traditionelle massageteknikker?

Dit udbytte med kurset

Kurset i bindevævsterapi lærer dig en effektiv og blid måde at løsne og afspænde bindevævet på. Du lærer at skærpe dine egne sanser, så du lettere kan mærke, hvor spændingerne sidder i klientens væv. Du lærer også at kigge efter ubalancer i kropsholdningen, og hvordan du kan afbalancere den.

Kursets indhold

På kurset tager vi udgangspunkt i typiske problemstillinger som hold og smerter i lænden, skævt bækken og spændt psoas i første modul.

Andet modul handler om problemstillinger som hold i nakken, spændingshovedpine, kæbespændinger og skulderproblemer.

De forskellige områder i kroppen bliver gennemgået med anatomi og effektive bindevævsteknikker.

Undervisningen er primært gennem praktisk arbejde ved briksen, hvor du skiftevis behandler og modtager behandling af dine medkursister to og to.

Derudover bliver du undervist i teorien omkring bindevævet og nervesystemet.

Målgruppe

Kurset er for dig, der er vant til at behandle klienter og har lyst til at supplere din uddannelse med et effektivt redskab til kropsterapi. Det er sammensat med inspiration fra fysioterapien, Rolf Metoden, bindevævsterapien og klientbehandlinger igennem 20 år.

Pris

Prisen for hele kurset er 14.800,- kr. inkl. manual og forplejning. Det er også muligt at betale i tre rater à 4.940,- kr. som betales hhv. ved tilmelding og en uge inden hvert modul.

Tilmelding er bindende for hele forløbet. For at give bedst mulig vejledning og supervision har vi kun små hold med max. 12 deltagere.

Om udbyderen

Bindevævsterapi

Drømmer du om at blive klogere på kroppen? At kunne hjælpe dine klienter med at slippe traumer og stress? Eller måske vil du bare gerne vide mere om bindevævet, og hvorfor det er godt at kunne arbejde med dette? Akademi for...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Bindevævsterapi

Rosendalsgade 8
2100 København Ø

Telefon: +45 23 49 51 61

Få information

Udfyld formularen for mere information om Bindevævsterapi for behandlere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: