Bigum Consultant

Bigum Consult - fundraising kurser

Marianne Bigum, ejer af Bigum Consult – din fundraisingspecialist:

5 års erfaring som projektchef i Nordea-fonden og 16 år på KVL, Københavns Universitet og i Forskningsrådene. Siden 2013 har Marianne rejst over 100 millioner kroner til sine kunders projekter, udover det ukendte beløb hendes kursister har rejst, efter at de har været på dette kursus.

Marianne deler sin viden om, hvordan fondene tænker, så du optimerer sandsynligheden for, at dit projekt rammer plet hos fondsbestyrelserne. Herunder hvordan du formidler dit projekt på det, hun kalder ”fondssprog”.

Malene Stub Selmer, ejer af PrimusMotor:

Siden 2007 har Malene arbejdet som fundraiser og projektudvikler og har rejst fondsmidler til alle typer projekter: Vindmøller, klimaprojekter, kulturbegivenheder, skoler, markedsføring, idrætshaller og kunstformidling.

PrimusMotor har erfaring med alle faserne i fundraisingprocessen: Lige fra at bringe ideen til verden, få den udviklet sammen med brugere, modnet og beskrevet, tage dialogen med fondene og at skrive ansøgningerne, som skaffer pengene hjem. PrimusMotor har særlige kompetencer indenfor projektudvikling og inddragelse af brugere.
PrimusMotor får bevilget penge til 80 % af de projekter, virksomheden er involverede i. Alene indenfor de sidste to år, har PrimusMotor fået bevilliget næsten 12 mio.

Du får to undervisere, der har erfaring fra hver sin side af fondsbordet, og som har rejst over 150 millioner kroner tilsammen.

Værdigrundlag

Marianne brænder for at alle mennesker skal have mulighed for at udvikle deres potentiale og leve deres liv i balance og sundhed.

Missionen med Bigum Consult er at virke som katalysator for projekter og projektpartnere, der ønsker at bidrage til nye og innovative måder at organisere os på som samfund og leve på som mennesker. Ekstern finansiering kan bidrage til at sætte mange flere nye projekter i gang.

Alle har noget at bidrage med, men af og til skal der nye øjne og indfaldsvinkler til for at den med mest viden møder den med størst behov. Sammen kan vi udvikle nye og givtige tanker og samarbejdskonstellationer og dermed projekter, der skaber varige forandringer.

Forandring for mennesker, der har brug for bedre muligheder og strukturelle forhold for at leve i balance og sundhed. Mennesker som ønsker at vokse gennem deltagelse i aktiviteter og fællesskaber, der giver mening i dagligdagen.

Projekter, der lader sig inspirere af De anerkendende fællesskabers lov, frem for Janteloven og X-factor-loven.

Målgruppe: 

Disse kurser henvender sig til organisationer, der ønsker at bringe sig selv til næste niveau. Institutioner, der vil udvikle det de allerede kan, så de bliver endnu bedre eller så flere mennesker får gavn af initiativerne. Mange gange kræver næste skridt, at der skal udvikles og søges midler hjem. Jeg kan hjælpe jer med at få styr på mulighederne, processen og strukturen.


Vis alle uddannelser afholdt hos Bigum Consult

Uddannelser

Kursus
Forhandlingsteknik Længde By Gennemsnit Pris
Fundraising Workshop 1 dag Flere byer (3) 3.250 DKK-3.650 DKK

Video

Kontakt mig

Kom I kontakt med Bigum Consult
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Bigum Consult

Korskildelund 6
2670 Greve

Telefon: +45 4058 4411
bigumconsult.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Bigum Consult

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Kundecase
Kim Bremer, Danmarks Skiforbund

"Den del af dagen som gav mig mest ny viden var den del, hvor Marianne fortalte fra fondens side af bordet."

Kundeudtalelser
Britta Pedersen, Gribskov Rideklub

"Allerede de næste to ansøgninger indbragte 54.000 kr. til indkøb af handicapheste."

Kundeudtalelser
Kira Paulli, Pixiweb.dk

"Jeg er blevet meget skarpere på at formulere visionen og projektets HVORFOR."

Kundeudtalelser
Sara Staunsager, Trapholt

"Jeg oplever nu, at mit projekt har en positiv fremtid, og at jeg har fået gode nye redskaber til videre fundraising.”

Kundeudtalelser