Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Sådan vælger du det rette italiensk kursus

Italien er med sine over 60 millioner indbyggere et stort marked, også for danske virksomheder. Der tales derudover italiensk i visse dele af Schweiz, San Marino, Vatikanstaten og i det store italienske mindretal i USA. På denne side kan du klikke dig rundt blandt en lang række italiensk kurser. Et italiensk kursus er typisk for dig, der er ansat i en virksomhed, der har italiensk talende handels- eller samarbejdspartnere. Ønsker du at mestre sproget i forbindelse med f.eks. rejser til Italien, kan du også finde det rette italiensk kursus her.

Styrk dine sproglige færdigheder med et italiensk kursus

Når danske virksomheder kommunikerer på tværs af landegrænserne, foregår det i dag typisk på engelsk. Dog er der endnu ikke en stærk tradition for engelsk i Italien, så det kan godt betale sig, at en del af medarbejderstaben i en dansk virksomhed har kendskab til italiensk, hvis dette er et potentielt marked for virksomheden. Har du - eller skal du til at have - opgaver, der kræver et vist kendskab til italiensk, så er det altafgørende, at du er klædt på med de rette sproglige kompetencer. Samtidig udviser du seriøsitet og imødekommenhed, når du kan kommunikere med virksomhedens samarbejdspartnere på italiensk hverdagssprog eller forretningssprog.

Tip: Se vores oversigt over alle sprogkurser her

Italiensk ligner spansk og portugisisk

Hvis du i forvejen taler spansk eller portugisisk, eller bare har et vist kendskab til et af sprogene, så vil det ikke være så svært for dig at komme i gang med italiensk. Det samme gælder i et vist omfang også for fransk, som dog skiller sig lidt mere ud.

Alle fire sprog tilhører den romanske sprogstamme, som går tilbage til latin, som var de gamle romeres officielle sprog. Italienere, spaniere og portugisere (brasilianere) forstår hinanden, hvis de spidser ører, på samme måde som også danskere, svenskere og nordmænd forstår hinanden.

Hvilket italiensk kursus skal du vælge?

Der findes en lang række forskellige italiensk kurser at vælge i mellem. Det er derfor vigtigt, at du gør dig grundige overvejelser, så du finder det italiensk kursus, der passer bedst til dig.

Typiske overvejelser ved valg af italiensk kursus er:

  • Er det kun mig, eller er vi flere fra virksomheden, der har behov for et italiensk kursus?
  • Kunne det være en idé at tage hele eller dele af kurset via e-learning?
  • Hvilket sprogligt niveau skal kurset være på?
  • Har jeg behov for individuel italiensk undervisning eller undervisning på et hold?
  • Inden for hvilket område har jeg brug for at blive bedre til italiensk (forretning, kultur, grammatik etc.)?
  • Er der behov for, at jeg tager ud af huset for at deltage på italiensk kurset?

Dine overvejelser afgør, hvilken type italiensk kursus, du ender på. Vælger du f.eks. et kursus, der afholdes for dig og andre kolleger direkte i jeres virksomhed, eller ender valget på individuel undervisning, får du et italiensk kursus, der er skræddersyet præcist til dine behov. Det kan også være, at du har behov for et italiensk kursus, der gør dig klogere på f.eks. faglige termer, forretningskultur eller noget helt tredje.

Fokus på italiensk kultur

Kulturelt er der stor forskel på Danmark og Italien. Det giver også udslag i den måde, der drives forretning på i de to lande. På mange af kurserne i italiensk vil der også blive undervist i disse forskelle, så misforståelser ikke opstår.

Generelt er det vigtigt for danske virksomheder at vide, at personlige kontakter i Italien er alfa og omega for at komme ind på markedet. Man går heller ikke bare lige til sagens kerne med det samme, når man handler med en italiener. Først taler man lidt om vejr og vind, spiser en middag sammen og lærer hinanden at kende. Italienere foretrækker desuden den personlige samtale (telefon) frem for mails el.lign.

Søg og sammenlign - og find det rette italiensk kursus

I oversigten på denne side kan du læse mere om en lang række italiensk kurser, der alle har til formål at styrke dine sproglige færdigheder og give dig netop det, der skal til for, at du kan gebærde dig bedst muligt på italiensk. Du kan via vores sammenligningsfunktion sammenligne flere af kurserne, så du finder frem til netop det italiensk kursus, der passer til dig. Ønsker du mere information om et specifikt italiensk kursus, kan du let sende en forespørgsel direkte til den kursusudbyder, der står for det valgte kursus.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen