Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Virksomhedskursus i Jet Reports

Benchmark IT
Længde: 1 til 2 dage
Kursustype: Firmakurser
Sted: København
Startdato: Kontakt for mere information - København
Pris: 11.995 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Skræddersyet virksomhedskursus i Jet Reports

Tag et virksomhedskursus i Jet Reports og lær at lave visuelle rapporter med dataudtræk. Opret for eksempel et salgs-dashboard, lav en visuel rapport over KPI’er eller producer øjeblikkelige rapporter på tværs af tabeller. 

Vi tilpasser undervisningen på virksomhedskurset efter jeres niveau, hvor I får en grundig, praktiskorienteret indføring, der gør jer i stand til at arbejde dynamisk og visuelt med dataudtræk fra Microsoft Dynamics Navision.

Jeres udbytte af kurset

Kurset er tilpasset efter netop de rapporteringsbehov, som I har i jeres virksomhed. Kurset vil tage udgangspunkt i jeres egne rapporter, så I får vejledning i metoder og værktøjer, som I nemt kan implementere i virksomheden. 

Kursets forløb

Undervisningen på kurset er en blanding af teori og praksis. Der er integreret praktiske øvelser med udgangspunkt i jeres virksomheds egne rapporter, der sikrer, at I konsekvent får øvet det stof, der bliver gennemgået. I vil følge undervisningen på jeres egne computer, hvor I løbende laver relevante, spændende og lærerige praktiske øvelser, der styrker jeres læring.

Målgruppe

Kurset er relevant for jer som virksomhed, der ønsker at styrke jeres evner i rapportering og de mange værktøjer i Jet Reports. 

Pris

Kurset koster 11.995 kr. per kursusdag. 

Om udbyderen

Benchmark IT

Kurser i Excel og Jet Reports til dig og din virksomhed

Hos Benchmark IT stræber vi efter at give vores kunder overblik over deres virksomhed og indblik i essentielle processer og nøgletal. Vi servicerer kunder i hele landet med konsulentbistand og kurser i hhv. Jet Reports, Power Pivot, Power BI, Microsoft Dynamics NAV...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Virksomhedskursus i Jet Reports?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinfo

Benchmark IT

Rådhuspladsen 16
1550 København V

Telefon: +45 21 85 86 84
benchmarkit.dk