Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Benchmark IT?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 12 evalueringer

Pia Jensen
(5)
Super Godt kursus
Birgith Broby
(4)
Deltaget på udviget Excel kursus i feb 2014. Kan klart anbefales. Der er fuld udnyttelse af tiden, klare og tydelige øvelser, godt skriftligt materiale og yderst kompetent underviser. Samt ikke mindst tid til den enkelte deltager også.
Jan Krog
(5)
Var på det grundlæggende kursus i sidste uge, det var rigtigt godt. kan anbefales. Søde ansatte og undervisere . God, venlig og imødekommende stemning
Annemette Andersen
(5)
Lige som med to andre kurser (Grundlæggende og Udvidet) kan jeg anbefale dette kursus.
Annemette Andersen
(4)
Rigtigt godt kursus alt var i orden. Jeg har været igennem alle 3 kurser (grundlæggende, udvidet og Avanceret) og vil gerne anbefale dem til alle!
Annemette Andersen
(5)
Rigtigt godt kursus alt var i orden. Jeg har været igennem alle 3 kurser (grundlæggende, udvidet og Avanceret) og vil gerne anbefale dem til alle!
Louise Korsgaard
(5)
Rigtigt godt kursus
Kirsten Jepsen
(5)
Rigtigt dejligt at kurset bliver afholdt med små og koncentrerede hold. Vi var 7 og det var dejligt let at få den hjælp og opmærksomhed som man har brug for. Min veninde fortalte at dem var 18 på hended kursus, et andet sted nemli', det gad jeg ikke! :-D jeg kan kun anbefale dette kursus! Stort TAK til Lars! (underviseren)
Arne Severinsen
(5)
Godt kursus, sød og hjælps underviser. Meget behageligt undervisninsgmiljø
Ib Nielsen
(5)
Rigtigt kompetent underviser og dejlig afslappet inspirerende stemning. ExcelExperten gør det til en lej at lære Excel!
Michael Ross Olsen
(4)
Jeg har deltaget i begge kurser og syntes at udbyttet var rigtigt godt! Nu er jeg blevet den person i min afdeling som hjælper de andre med Excel. Det har givet mig nyt mod på hverdagen og en større glæde ved mit arbejde. Jeg vil gerne fremhæve kursuslederens indsats. Han gjorde det rigtigt godt!
Per Rasmussen
(5)
Det var en god måde at komme i gang med Excel på. Jeg følte mig usikker på Excel, men dette kursus fik mig i gang med excel på en god måde. Så jeg fik lyst til også at tage det udvidede kursus!