Vis finduddannelse.dk som: Mobile
3 timer
Åben uddannelse
København
970 DKK Momsfri

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

mentalisering

Kom med på kursus i Mentalisering

I vores samspil med andre mennesker er det meget vigtigt at kunne mentalisere, dvs. evnen til at kunne gøre sig nogle tanker om de intentioner og tanker, der ligger bag andre menneskers handlinger. Udfordringer med at mentalisere kan føre til en lang række af indrepsykiske og sociale vanskeligheder og mentaliseringsevne er derfor et begreb, der nu om dage bruges i mange forskellige behandlingssammenhænge.

Dit udbytte af kurset


Viden

På dette kursus vil du blive klogere på, hvad det vil sige at kunne mentalisere. Du vil få indsigt i, hvordan vi som mennesker i vores sociale dagligdag er helt afhængige af at kunne mentalisere samt hvilke problemer, det giver, hvis vi er udfordrede på vores mentaliseringsevne. Herunder vil der blive gennemgået eksempler på, hvordan vi fejltolker andre menneskers signaler, hvis vi har svært ved at mentalisere.

Værktøjer

Du vil få en række konkrete pædagogiske metoder og værktøjer til at imødegå og arbejde med de udfordringer som barnet eller den unge måtte have, når denne er udfordret på sin mentaliseringsevne.

Refleksion

Via dialog og med små øvelser undervejs, vil du få tid til at reflektere over din egen praksis, og igennem refleksionsøvelser vil vi arbejde med, hvordan de præsenterede værktøjer og metoder kan implementeres i din hverdag.

Målgruppe

Kurset henvender sig til lærere og pædagoger i special- og almentilbud, psykologer, sagsbehandlere, socialrådgivere, vejledere, kontaktpersoner og andre der arbejder med børn og unge og deres familier.

Pris

Prisen for dette kursus er 970 kr. 

Prisen er inklusiv kaffe og te, samt let forplejning.

Om udbyderen

basen kompetencecenter

Specialister i børn & unge med særlige behov

Arbejder du med børn og unge med særlige behov, og har du brug for at få opkvalificeret din viden om psykisk sårbarhed og hvilke metoder der kan bringe barnet eller den unge videre? Så er Basen Kompetencecenter det rigtige valg....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Basen Kompetencecenter

Strandboulevarden 122
2100

Telefon: 39 29 67 67
Mobil 20 62 04 62

Få information

Udfyld formularen for mere information om Mentalisering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: