Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Teamledelse og teamkoordination

Axept
6 dage
Kursus
Landsdækkende
Startdato: Efter aftale - Danmark

Hvorfor vælge Axept?

Leveret uddannelser og kurser i mere end 25 år

Bygger solide broer mellem teori og praksis

Udvikler menneskers og organisationers samspil og kommunikation

Kursusbeskrivelse

Teamledelse og teamkoordination

Vil du holde effektive teammøder? Vil du lære, hvordan kommunikation kan styrke din mødeledelse? Vil du lære, hvordan team bliver effektive og lærende?

Så kan Axept tilbyde dig og din organisation denne spændende og udbytterige uddannelse i teamledelse og teamkoordination.

Team er noget, man gør. Det er ikke noget, man er. Teamarbejdet er en kompleks størrelse. Det kræver en fokuseret ledelse at få et godt team, der arbejder fokuseret, løser opgaver effektivt, arbejder målrettet, formår god videndeling og forholder sig aktivt til egen læring.

Teamledelse

Led kommunikationen effektivt på møder

I offentlige og private organisationer er teamet en udbredt samarbejdsform. Desværre ser vi ofte at ledelse, medarbejdere og teamleder sjældent er klædt på til at løse den komplekse opgave, det er at drive og skabe gode og lærende møder.

Med dette kursus vil vi klæde dig på til at lede kommunikationen effektivt på møderne. Du lærer, hvad et team er, og hvordan det adskiller sig fra andre arbejdsgruppeformer. Du lærer om de mekanismer, der kan vanskeliggøre effektivt teamarbejde og ikke mindst om, hvordan et team kommer forbi de udfordringer.

Det lærer du på Teamledelse og teamkoordination uddannelsen

På uddannelsen lærer du om både teamets arbejde og teamledelse gennem en masse praksis og teori. Du bliver styrket i din rolle som teamleder eller teammedlem og får en masse inspiration, viden og metoder til at håndtere og lede effektive team.

Du vil blive præsenteret for forskellige indgangsvinkler til forståelse af teamet. Vi vil kigge på kommunikation og spørgsmål og på, hvordan du gennem opmærksom kommunikation, lytning og gode spørgsmål kan udvikle teamet. Vi vil gennemgå teamets udviklingsfaser, og hvordan du kan lede teamet gennem dem. Vi kommer omkring de kognitive og gruppesociale mekanismer, der påvirker og forstyrrer teamets effektivitet og videndeling. Vi taler om forskellige kulturer og logikker, der usynligt påvirker os.

Teori og praksis på Teamledelse og teamkoordination

Som allerede nævnt er uddannelsen bygget op på en vekselvirkning mellem teori og praksis. Praksis har til formål at skabe en læringsoplevelse på egen krop om de dilemmaer og udfordringer, et team har, og hvad det kræver for at lede det.

Undervisningen løber over 6 dage. Derudover er der 2 træningsdage og 1 eksamensdag. Eksamen varer 20 minutter, og der tages udgangspunkt i et kort skriftligt oplæg, som er lavet ud fra egen virksomhed og praksis. Bestået eksamen udløser 5 ECTS-point.

Uddannelsen tilrettelægges i samarbejde med dig og din organisation, så forløbet kommer til at matche jeres behov og ønsker.

Kontakt Axept og hør mere!

Om udbyderen

Det får du med en uddannelse fra Axept

Tag din coaching uddannelse hos Axept og få kompetenceudvikling ud fra følgende: Axepts coachuddannelse er blandt de første og førende i Danmark. Axept er kendt for ekspertise, kvalitet, humor, glæde og personligt engagement – og for kompetente undervisere med mange...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Teamledelse og teamkoordination
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Axept

Torvegade 1, 1. sal, postboks 270
6330 Padborg


Få information

Udfyld formularen for mere information om Teamledelse og teamkoordination

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 52 evalueringer
Se alle evalueringer