Vis finduddannelse.dk som: Mobile

StressSpotter

Axept
2 dage
Firmakurser
Landsdækkende
Startdato: Efter aftale - Danmark

StressSpotter

Uddannelse til StressSpotter

Lær at forebygge stress og dermed fremme trivsel

Der bliver dagligt snakket rigtig meget om, hvor stærk en indflydelse stressen har både i den private og den offentlige sektor.

Vi har brug for en fokuseret indsats i forhold til at fremme trivsel og forebygge stress. Et foruroligende antal af medarbejdere, rammes af stress og udbrændthed. Medarbejderne er organisationens vigtigste ressource, hvorfor mange virksomheder også vælger at uddanne medarbejdere i de bløde og givtige kompetencer.

StressSpotter

Medarbejdere uden stress har et lavere sygefravær og forbliver i jobbet i længere tid

Masser af forskning peger på, at medarbejdere, der trives og udvikler sig, genererer endnu flere gode ideer, sørger for kvalitet i arbejdet, bidrager til vækst på alle mulige fronter. Disse medarbejdere er herudover mere modstandsdygtige overfor stress, har et lavere sygefravær og forbliver i jobbet i længere tid. Forskningen viser også, at det lønner sig at investere i uddannelse af personalegruppen i stresshåndtering og trivsel, i at tage tage vare på hinanden og spotte stressen i tide.

Det kræver, at kolleger, ledere og eller tillidsrepræsentanter har kompetencerne hertil. StressSpotteren er et tiltag, der vækker mere og mere gehør i virksomheder og organisationer.

Det er ikke den store investering, der skal til, idet det kun kræver et kursus på to dage, hvor deltagerne til gengæld får et overskueligt og spændende kursus, som klæder dem på til at have øje for stress.

Kontakt Axept og hør mere om StressSpotter!

Axept

Axept

Det får du med en uddannelse fra Axept

Tag din coaching uddannelse hos Axept og få kompetenceudvikling ud fra følgende: Axepts coachuddannelse er blandt de første og førende i Danmark. Axept er kendt for ekspertise, kvalitet, humor, glæde og personligt engagement – og for kompetente undervisere med mange...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Axept

Axept

Torvegade 1, 1. sal, postboks 270
6330 Padborg

Telefon: 40 30 14 95
www.axept.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om StressSpotter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 42 evalueringer
Se alle evalueringer