Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Stresscoach

Axept
6 dage
Kursus
Fredericia
Startdato: Kontakt for information - Fredericia

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Axept?

Leveret uddannelser og kurser i mere end 25 år

Bygger solide broer mellem teori og praksis

Udvikler menneskers og organisationers samspil og kommunikation

Kursusbeskrivelse

Stresscoach

Når arbejdet virker uoverkommeligt, tiden for knap, ressourcerne for små, overblikket mistet, det indre og ydre pres for stort er coaching en fantastisk mulighed til at komme tilbage på sporet. Stresscoaching er en metode, der på en både anerkendende og udfordrende måde minimerer og håndterer din stresstilstand.

En metode, hvor du bliver mere bevidst og opmærksom på prioritering af opgaver, ubalance mellem mål, værdier og handlinger.

Har du brug for hjælp til at vende tilbage til normale tilstande igen og genfinde din balance, harmoni, glæde, dit overblik, gode humør og meget mere, er stresscoaching et af tidens bedste redskaber.

Axept har både stor ekspertise og store hjerter. De er parate til at tage hånd om dig og din stress, så du kan få et godt og værdigt liv igen. Det fortjener du.

Det indeholder uddannelsen til Stresscoach:

Det kræver uddannelse, og det kræver viden at stresscoache. Derfor er underviser på overbygningen psykolog Birgitte Jepsen, som er specialist inden for faget, og som har mange års erfaring at dele ud af.

Tag en stresscoachuddannelse hos AxeptPå dette overbygningsmodul vil du blive klædt på til at møde og coache stressramte og personer, der er udbrændte. Der vil være fokus på specialisering af dine coachkompetencer, og du kan glæde dig til dage med en stor vekselvirkning mellem viden og værktøjer.

Forløbet fordeler sig over 5 undervisningsdage + 1 eksamensdag.  Vægten lægges på teorien i det første halvdel. Her lærer du om forskellige forståelser af og teorier om stress, mens vi i den sidste del af uddannelsen har fokus på træning af konkrete og brugbare værktøjer til stresscoaching.

Overordnet set vil vi arbejde med at udvikle dine coachkompetencer, som målrettes med viden og læring om:

  • copingstrategier og stresscoaching værktøjer
  • hjernen som modspiller eller medspiller hos stressramte
  • stressens kognitive og sociale sider
  • stressens biologiske og kemiske processer
  • mindfullness i coaching

Forløbet veksler mellem teori og praksis, og du får mulighed for at træne, integrere og styrke de nye kompetencer og læringspunkter. Mellem undervisningsdagene har du mulighed for at træne og øve de præsenterede og demonstrerede stresscoachingmodeller og -værktøjer.

OBS: Vær opmærksom på, at du skal have taget en coachuddannelse for at kunne tage uddannelsen som stresscoach. Læs mere om Axept's Coachuddannelse her.

Dit udbytte af uddannelsen til Stresscoach:

Stresscoaching handler i høj grad om at rumme fokuspersonen og hjælpe denne til at begribe og håndtere egen stresstilstand. Det er en proces, som på adskillige punkter adskiller sig fra den grundlæggende basiscoaching, og som er nødvendig for, at stressramte kan komme videre i deres liv. For mange er stress en tilstand, de kan blive hængende i, hvis de ikke får den rigtige hjælp. Og det er lige præcis denne rigtige hjælp, som du kan forvente, du får viden om og metode til, så du bliver blandt de stresscoaches i Danmark, som formår at coache stressramte.

Viden om stress og metoder til stresscoaching er en nødvendig kompetence for den kvalitetsbevidste coach i dag.
Der er ingen tvivl om, at der i fremtiden bliver hårdt brug for coaches, der kan kortlægge et stressniveau og coache til både håndtering og forebyggelse af stress.

Vores mål med overbygningen er, at du kommer på ekspertniveau inden for både stresshåndtering og forebyggelse.

Udtalelser om stresscoachuddannelsen:

Jeg tog min stressoverbygning i foråret 2015 – det var en fantastisk berigende oplevelse at blive undervist af Birgitte Jepsen og være en del af det hold af dejlige mennesker, som jeg var sammen med. Uddannelsesforløbet bar præg af en sjælden nærhed og høj faglig kvalitet, og det var på alle måder inspirerende. Jeg føler mig godt klædt på til at støtte og hjælpe stressramte videre i deres forløb. - Lene Grønkjær Schmidt, Leder, Esbjerg Kommune

Vildt spændende kursus med meget teori og endnu flere gode coaching tips i forhold til det, der kan bringe et stressramt menneske videre. - Margrethe Gade, Selvstændig professionel coach, Roskilde

Det var et forrygende kursus – fik en masse med hjem i baggagen. Tid til refleksion og selvransagelse og helt sikkert noget jeg kan bruge i mit videre arbejde – både som coach og HR Partner – men også rent privat som tidligere stressramt. - Mette Andersen, HR Business Partner, IKEA Odense

Kontakt Axept allerede i dag og hør mere om stresscoachuddannelsen!

Pris

Kontakt Axept for information om prisen på kurset Stresscoaching. 

NB!
Da denne uddannelse er kompetencegivende i forhold til offentlig videreuddannelse, har du mulighed for at søge kompetencemidler og på den måde få økonomisk støtte til deltagelsen.

Om udbyderen

Det får du med en uddannelse fra Axept

Tag din coaching uddannelse hos Axept og få kompetenceudvikling ud fra følgende: Axepts coachuddannelse er blandt de første og førende i Danmark. Axept er kendt for ekspertise, kvalitet, humor, glæde og personligt engagement – og for kompetente undervisere med mange...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Stresscoach
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Axept

Torvegade 1, 1. sal, postboks 270
6330 Padborg


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 9 evalueringer

Keld Andersen
Har lige afsluttet stress coach uddannelsen, 5 fantastiske dage, med en suveræn underviser 😊😊kan kun anbefale Axept
Eva Ahm Holberg
Jeg har været meget tilfreds med både kursets indhold, afvikling og især med underviser Birgitte Jepsen :-)
Bente Ingemansen
Jeg har netop afsluttet min stress coach uddannelse hos Axept. Ligesom de tidligere forløb har også dette været helt unikt. Der kommer så mange guldkorn undervejs. Disse lægges oveni alle de andre, jeg har fået ved certificeringen som coach. Selvfølgelig er det rart, at kunne sætte et punktum for at komme i gang med at få teorierne og værktøjern...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Stresscoach

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 9 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 58 evalueringer
Se alle evalueringer