Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Den svære samtale

Axept
1 dag
Firmakurser
Landsdækkende
Startdato: Efter aftale - Danmark

Kursusbeskrivelse

Den svære samtale - kursus hos Axept

Har du brug for teknikker til at få sagt de rette ord på det rette tidspunkt? Ønsker du nogle effektive værktøjer til at føre de svære samtaler? Er du interesseret i at give din kommunikation et professionelt løft?

Det indeholder kurset Den svære samtale

Du kan glæde dig til at få en række teknikker til at tage den svære samtale, når en situation er tilspidset, et emne problemfyldt, personligt eller følelsesladet. At få sagt de rette ord på det rette tidspunkt kan være en udfordring, specielt når det handler om temaer som afhængighed, alkohol, sygdom, samarbejdsproblemer, personlige eller faglige dilemmaer.

Du vil på kurset blive præsenteret for spændende og gode metoder og redskaber til blandt andet at sætte den svære samtale i gang, disponere, strukturere og afslutte den.

Du vil få forskellige teoretiske indgange til håndtering af den vanskelige samtale og strategier til den ligeværdige samtale. Som deltager vil du opnå indsigt i procedurer for strukturering og styring af samtalen, og du vil få redskaber til opnåelse af en god, åben og direkte kommunikation med samtalepartneren.

Den svære samtale

Sådan foregår undervisningen på Den svære samtale

Vi arbejder med at imødegå forskellige typer personer i disse vanskelige situationer. Temaerne kan være problem- og konfliktfyldte og omhandle problematiske relationer og ubehagelige meddelelser. Der vil være teoretiske oplæg om modtager-afsender-mekanismerne samt psykologiske faktorer krydret med masser af cases, hvor vi bruger erfaringsudvekslingen mellem øvelserne som gode pejlemærker til en fremadrettet håndtering. Vi vil arbejde med situationer og cases, der for dig er vedkommende og relevante.

Kursets længde er som udgangspunkt på 1 dag, og forløbet tilrettelægges gerne i samarbejde med dig og din organisation med afsæt i de ønsker og behov, du og dine kolleger har.

Kontakt Axept for at høre mere om kurset Den svære samtale!

Om udbyderen

Axept

Det får du med en uddannelse fra Axept

Tag din coaching uddannelse hos Axept og få kompetenceudvikling ud fra følgende: Axepts coachuddannelse er blandt de første og førende i Danmark. Axept er kendt for ekspertise, kvalitet, humor, glæde og personligt engagement – og for kompetente undervisere med mange...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Axept

Torvegade 1, 1. sal, postboks 270
6330 Padborg

Telefon: 40 30 14 95
www.axept.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Den svære samtale

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 42 evalueringer
Se alle evalueringer