Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Den praktiske Lederuddannelse

Axept
7 dage
Firmakurser
Landsdækkende
Startdato: Efter aftale - Danmark

Kursusbeskrivelse

Den praktiske lederuddannelse

Den praktiske lederuddannelse - boost din lederkommunikation!

Ønsker du og dine kolleger at give jeres lederkommunikation et fantastisk boost? Vil I have de bedste værktøjer til motivation og kompetenceudvikling? Er øget trivsel og mindre sygefravær på organisationens ønskeseddel?
Så kan Axept tilbyde en fantastisk og praksisorienteret uddannelse til organisationens ledere.

Med Den praktiske lederuddannelse får du: 

  • En uddannelse, som har fokus på de vigtigste værktøjer, når det handler om ledelse i praksis.
  • En uddannelse, som styrker den gode lederkommunikation til øget trivsel og motivation.
  • En uddannelse, der vil styrke lederne i at kommunikere anerkendende med medarbejdere, kunder og kolleger – uanset hvilken situation der er tale om.


Forventninger og mål

Formålet med uddannelsen er, at du som leder bliver endnu dygtigere til at kommunikere med medarbejdere og kolleger uanset hvilken situation, der er tale om, samtidig med at trivslen og motivationen stiger.

Dette ud fra et grundprincip om, at kommunikation er værdibaseret, og ud fra en anskuelse om, at medarbejderne er organisationens vigtige sociale kapital.

Vi sætter som udgangspunkt fokus på dig som leder og de helt specifikke ledelsesudfordringer, der typisk opstår. Vi tager dig med på en rejse gennem det praktiske lederskabs mange facetter og byder på konkrete redskaber, der kan bruges i hverdagen.
En uddannelse, hvor vi bygger bro mellem teori og praksis og hvor afsættet er lederens konkrete hverdag.

Kommunikation i personaleledelse er en kompetence og en kunst. God kommunikation, der skaber mening, opbakning og tillid gør en forskel på organisationens bundlinje og i forhold til medarbejdernes trivsel og engagement. Kommunikation i personaleledelse er vigtigt.
Derfor slutter vi kursusrækken med at sætte lyset på de spændende og vigtige optimeringsmuligheder, du som leder vil kunne lave en plan for at sætte i værk.

Forløb

Lederuddannelsen strækker sig over ca. 8 mdr. med undervisning i moduler. Forløbet tilrettelægges, så der er træning mellem modulerne i egen lederpraksis. På den måde vil du få mulighed for at implementere mange spændende værktøjer.

Vi byder på en lederuddannelse, hvor du som leder vil blive inspireret til det praktiske lederskab med fokus på kommunikation, trivsel og motivation. Til dage fyldt med lærerige, nærværende, effektive og gode metoder, som bygger på psykologiske studier og teorier, der er anerkendte og virksomme.
Til dage, hvor lederhåndværket er det centrale element, og hvor det handler om, hvornår og hvordan ledelse virker bedst i praksis.

Kontakt Axept for yderligere information på tlf. 40 30 14 95

Målgruppe

Med udgangspunkt i organisationens værdier og visioner er Den praktiske lederuddannelse en uddannelse i kommunikation, trivsel og motivation til dig som leder, hvor en af de vigtige visioner er at arbejde hen imod at lede bedre i praksis. 

Eksamen og diplom

Uddannelsen afsluttes med et uddannelsesbevis.

Om udbyderen

Axept

Det får du med en uddannelse fra Axept

Tag din coaching uddannelse hos Axept og få kompetenceudvikling ud fra følgende: Axepts coachuddannelse er blandt de første og førende i Danmark. Axept er kendt for ekspertise, kvalitet, humor, glæde og personligt engagement – og for kompetente undervisere med mange...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Axept

Torvegade 1, 1. sal, postboks 270
6330 Padborg


Få information

Udfyld formularen for mere information om Den praktiske Lederuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 45 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: